Λαμπρή η τελετή της ονοματοδοσίας του Δημοτικού Θεάτρου Μαλεβιζίου σε "Μίκης Θεοδωράκης "

Petite Perle 300×250

Την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, την 21η Ιουνίου, επέλεξε ο Δήμος Μαλεβιζίου για να τιμήσει τον κορυφαίο Έλληνα μουσικοσυνθέτη που η μουσική του αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο, τον διανοούμενο, ανθρωπιστή Μίκη Θεοδωράκη, δίνοντας το όνομα του στο Δημοτικό Θέατρο Γαζίου, που μέχρι σήμερα οι ντόπιοι το φώναζαν "θεατράκι". Μπορεί το μέγεθος να είναι μικρό όμως φιλοξενεί σπουδαίες εκδηλώσεις.

Πρόκειται για την υλοποίηση της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου, έπειτα από εισήγηση του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα στη συνεδρίαση της 22ας Σεπτεμβρίου 2021, που έκανε αποδεκτή την πρόταση του πρώην δημοτικού συμβούλου, Κώστα Τριγώνη.

Η αποψινή ήταν μια σπουδαία βραδιά ιδιαίτερα κατά την εκδήλωση της ονοματοδοσίας που έγινε από το δήμαρχο Μαλεβιζίου, μαζί με τους εκπροσώπους ή τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, τον εντεταλμένο σύμβουλο Πολιτισμού της Περιφέρειας, Κώστα Φασουλάκη, και τον πρόεδρο του Παγκρήτιου Συλλόγου Φίλων Μίκη Θεοδωράκη, Γιώργο Αγοραστάκη.

Το θέατρο γέμισε με κόσμο, και φορείς, που απόλαυσαν μια μαγική καλλιτεχνική βραδιά με την Mezzo Soprano Εύα Θανάση με τη συνοδεία της πιανίστα Εύας Στρατάκη, τη Δημοτική Χορωδία Μαλεβιζίου, τη χορωδία ΙΝ Αγίου Κωνσταντίνου Ελένης  και το μουσικό συγκρότημα Αρμός( με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης).

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ