Θλίψη για την οικογένεια Μαρκογιαννάκη- Το απόγευμα η κηδεία του Ιωάννη Μαρκογιαννάκη, πατέρα του τ. Δημάρχου Γαζίου

Petite Perle 300×250

Έφυγε σήμερα στις 2 μετά τα μεσάνυχτα από τη ζωή, σε ηλικία 89 ετών,  ο Ιωάννης Μαρκογιαννάκης, πατέρας του τέως δημάρχου Γαζίου,  Γιώργου Μαρκογιαννάκη.

Ο Ιωάννης Μαρκογιαννάκης γεννήθηκε στις Γωνιές Μαλεβιζίου το 1933 και ήταν μέλος δεκαμελούς οικογένειας.

Από μικρός μπήκε στη βιοπάλη. Παντρεύτηκε με την αγαπημένη του Χρυσάνθη και μαζί έφτιαξαν μια μεγάλη οικογένεια με τέσσερα παιδιά και είδαν τα παιδιά τους να διαπρέπουν.

Το ζεύγος Μαρκογιαννάκη ήταν από τους πρώτους μόνιμους κατοίκους του μικρού τότε  οικισμού μέσα στην καρδιά του Γαζίου.

Άνθρωπος εργατικός και έντιμος, δούλευε σκληρά μεταφέροντας το γάλα των κτηνοτρόφων στα μικρά μαγαζιά της εποχής με την παλιά τρίκυκλη μηχανή του για να θρέψει και να σπουδάσει τα παιδιά του.

Εργάστηκε ακόμα και στη Γερμανία, ενώ επιστρέφοντας ασχολήθηκε και με τα κοινά, εκλεγόμενος Κοινοτικός Σύμβουλος Γαζίου για σειρά ετών, τη δεκαετία του 80.

Ο τ. Δήμαρχος Γαζίου, Γιώργος Μαρκογιαννάκης, πάντα  στις ιδιωτικές συζητήσεις μίλαγε με καμάρι και περηφάνεια για τον αγαπητό του πατέρα, για τις αρετές του και τον κόπο του.  

Η κηδεία του Ιωάννη Μαρκογιαννάκη θα γίνει σήμερα Τρίτη και ώρα 5 μ.μ. από τον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας Τσαλικάκι, όπου η σορός θα βρίσκεται από τις 4.30 το απόγευμα.

Η Φωνή του Μαλεβιζίου εκφράζει τα ειλικρινή της  συλλυπητήρια στην σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ