Κύκλωμα τοκογλύφων: Στην φυλακή οι… τέσσερις – Ανάμεσά τους και ο 47χρονος

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Τον δρόμο για τη… φυλακή πήραν χθες οι τέσσερις από τους 8 συλληφθέντες που κατηγορούνται για κατ’ επάγγελμα τοκογλυφία και εκβιασμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μετά το τέλος των απολογιών, ανακριτής και εισαγγελέας, αποφάσισαν την προφυλάκιση του 47χρονου «οργανωτή» του κυκλώματος, των δύο Αλβανών – 32 και 30 χρόνων – που άνηκαν στην πρώτη εγκληματική ομάδα καθώς και του 45χρονου Ηρακλειώτη που ήταν ο «αρχηγός» της υποομάδας.

Μαραθώνια η διαδικασία των απολογιών

Μαραθώνια ήταν η διαδικασία των απολογιών των 8 συλληφθέντων. Και οι 8 άνδρες οδηγήθηκαν χθες το πρωί ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου προκειμένου να τοποθετηθούν για όσα τους κατηγορούν.

Οι απολογίες κράτησαν πάνω από 12 ώρες συνολικά ενώ η απόφαση των εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών έγινε γνωστή αργά το βράδυ.

Οι κατηγορίες

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τους 8 συλληφθέντες αλλά και τους υπόλοιπους δύο που εμπλέκονται στην υπόθεση είναι: εγκληματική ομάδα, κατ’ επάγγελμα τοκογλυφία και εκβιασμοί, παράνομη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητα (ξέπλυμα), για κώδικα anti-dopping, νόμοι περί όπλων.

tokoglyfoi-opla

Related Articles