Στέφανος Τσιτσιπάς: Στον ημιτελικό του Mallorca Open

Petite Perle 300×250

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε με 2-0 σετ τον Μάρκος Γκιρόν και θα παίξει την Παρασκευή για μια θέση στον τελικό του Mallorca Open

Στον ημιτελικό του Mallorca Open προκρίθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. 

Ο Έλληνας πρωταθλητής απέκλεισε με 7-6 (5), 4-6, 6-3 τον Μάρκος Γκιρόν και θα παίξει την Παρασκευή με τον Γάλλο Μπένζαμιν Μπονζί για μια θέση στον τελικό του Σαββάτου. 

Ο αγώνας 

Στο 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε πρώτος σε μπρέικ (3-2) και με το σερβίς του στο 4-2. Ο Μάρκος Γκιρόν πήρε γρήγορα πίσω το μπρέικ για το 4-4 και το υπερασπίστηκε για να προηγηθεί με 5-4.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιστρέφει με μπρέικ (6-5) όμως ο Μάρκος Γκιρόν θα το πάρει πίσω και θα οδηγήσει το σετ στο τάι μπρέικ! Εκεί ο Έλληνας θα επικρατήσει με 7-6 (5).

Στο 2ο σετ ο Γκιρόν είχε μπρέικ πόιντ στο 7ο γκέιμ όμως ο Τσιτσιπάς το έσβησε. Ο Αμερικανός είχε και 2ο μπρέικ πόιντ στη σειρά αλλά είχε και αυτό την ίδια τύχη και ο Έλληνας έφτασε στο 4-3.

O Γκιρόν είχε νέο μπρέικ πόιντ στο 9ο γκέιμ και αυτή τη φορά με μπρέικ έφτασε στο 5-4. Ο Αμερικανός θα υπερασπιστεί το μπρέικ και θα κερδίσει το σετ με 6-4.

Το 3ο σετ αρχίζει με 2 μπρέικ πόιντ του Γκιρόν με τον Τσιτσιπά να τα σβήσει και να φτάνει στο 1-0!

Ο Έλληνας με δυσκολία έφτασε στο 4-3 και είχε μπρέικ στο 8ο γκέιμ. Ο Αμερικανός το έσβησε όμως με το 2ο ο Τσιτσιπάς πέτυχε μπρέικ (5-3). Με το σερβίς του έκλεισε το σετ και κέρδισε το παιχνίδι. 

Πηγη: https://www.protothema.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ