Αμμουδάρα: Στα χέρια των αρχών ο δράστης που είχε τραυματίσει τρία άτομα μετά από καυγά

Petite Perle 300×250

Μια γυναίκα την τραυμάτισε σκοπίμως με το αυτοκίνητό του και μετά με κατσαβίδι αυτούς που έσπευσαν για βοήθεια

Ένας 43χρονος Αλβανός είναι σύμφωνα με τις Αρχές ο δράστης του σοβαρού επεισοδίου που είχε σημειωθεί πριν από περίπου ένα μήνα στην περιοχή της Αμμουδάρας, στη διάρκεια του οποίου φέρεται να χτύπησε σκοπίμως με το αυτοκίνητο του μία γυναίκα, ενώ επιτέθηκε και τραυμάτισε με κατσαβίδι δύο γείτονες που είχαν σπεύσει προς βοήθεια.

Ο καυγάς αρχικά αφορούσε εκείνον και μία 44χρονη Βουλγάρα. Ήταν τέτοιες οι φωνές της γυναίκας που κινητοποίησαν τους γείτονες της, έναν 20χρονο Σύρο και έναν 47χρονο Ρουμάνο. Οι δύο αλλοδαποί προσπάθησαν να προστατεύσουν τη γυναίκα, ωστόσο ο δράστης επιτέθηκε και στους δύο με ένα κατσαβίδι και μάλιστα τον έναν τον τραυμάτισε στο μάτι.

Τελικά αποφάσισε να αποχωρήσει με ακόμα πιο επεισοδιακό τρόπο από το σημείο. Μπήκε στο αυτοκίνητο και χτύπησε τη γυναίκα, την οποία εκτόξευσε στα δέκα μέτρα με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, να τραυματιστεί σοβαρά και να νοσηλευτεί για πολλές ημέρες στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου όλες αυτές τις ημέρες «ξεσκόνισαν» κάμερες ασφαλείας προκειμένου να οδηγηθούν στα ίχνη του 43χρονου μέσω του αυτοκινήτου του. Το βιντεοληπτικό υλικό σε συνδυασμό με την αξιοποίηση μαρτυριών και πληροφοριών οδήγησε τελικά στην ταυτότητα του υπόπτου, τον οποίο κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν καθώς στη διάρκεια της έρευνας βρέθηκε και ένα μικρό μαχαίρι στην κατοχή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και το αυτοκίνητο του καθώς υπάρχουν εμφανέστατα, όπως περιγράφεται, σημάδια που «κουμπώνουν» με τα όσα εκτυλίχθηκαν τη μοιραία νύχτα. Πιο συγκεκριμένα, όταν χτύπησε την 44χρονη, έσπασε ένα μικρό τμήμα από τον προφυλακτήρα, το οποίο είχαν βρει τότε οι αστυνομικοί. Το κομματάκι αυτό ταιριάζει ταμάμ στο τμήμα που λείπει.

cretalive.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ