Η "σημαία" έμεινε στον ιστό της: Στον ΠΑΟΚ και την επόμενη σεζόν ο Μύρωνας Ανωγειανάκης

Petite Perle 300×250

Στον ΠΑΟΚρουσώνα για τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές της ομάδας, Μύρωνας Ανωγειανάκης. Έτσι το χτίσιμο του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για να είναι ανταγωνιστικός στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ ξεκινώντας τις επαφές ενόψει της νεας ποδοσφαιρικης σεζον για την δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομαδας είναι στην ευχαριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονη για άλλον έναν χρόνο ενός εκ των πρώταγωνιστων και β' αρχηγο ΑΝΩΓΕΙΑΝΑΚΗ ΜΥΡΩΝΑ!

Σε συνάντηση που πραγματοποιηθηκε με επικεφαλής τον αντιπροεδρο Κ. ΣΤΕΙΑΚΑΚΗ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ οι δυο πλευρές ήρθαν σε άμεση συμφωνια ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις συζητήσεις για το χτίσιμο του φετινου ΠΑΟΚ!

ΜΥΡΟ σου ευχομαστε από καρδιας να εχεις υγεία και όλοι μαζί να σε απολαύσουμε για μια άλλη χρόνια μέσα στους αγωνιστικους χωρους!

Σε ότι αφορά το μείζων θέμα του προπονητη μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη /Παρασκευή θα υπάρξουν οι τελικές αποφάσεις οποτε και θα ανακοινωθεί από τον ΠΑΟΚ .

ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ