Παπαδιά κατήγγειλε τον ιερέα ότι την ξυλοκόπησε αλλά… δεν επιθυμεί τη δίωξή του

Tη Δευτέρα αναμένεται να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο ιερέας, που κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά της πρεσβυτέρας του και φθορές στο σπίτι τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 57χρονος ιερέας ξεσπούσε σε φωνές αλλά και σε σπάσιμο αντικειμένων στην οικία τους, σε περιοχή του Πηλίου.

Αστυνομικοί κλήθηκαν από την πρεσβυτέρα σε κλίμα πανικού για το ενδοοικογενειακό επεισόδιο προχθές το απόγευμα, ενώ πλέον την υπόθεση θα χειριστεί τόσο η Δικαιοσύνη όσο και η τοπική εκκλησία, μιας που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συγκεκριμένος ιερέας, φέρεται να έχει προβεί σε ανάλογες πράξεις και στο παρελθόν.

Ο ιερέας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου ζήτησε και πήρε προθεσμία, αρνούμενος ότι άσκησε βία σε βάρος της πρεσβυτέρας, ενώ παραδέχτηκε ότι προκάλεσε φθορές στην οικία τους.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, από την πλευρά της, η πρεσβυτέρα που τον κατήγγειλε, δήλωσε πως το περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο αλλά δεν επιθυμεί την δίωξη του ιερέα.

in.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ