Θεσσαλονίκη: Νεκροί ανασύρθηκαν δύο επιβάτες ΙΧ που έπεσε στη θάλασσα φορούσαν χειροπέδες

Petite Perle 300×250

Δύο νεκροί ανασύρθηκαν από τη θαλάσσια περιοχή των Νέων Επιβατών στη Θεσσαλονίκη, ύστερα από πτώση Ι.Χ. αυτοκινήτου που σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (27/6).

Πρόκειται για έναν άντρα και μία γυναίκα, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων ταυτότητας. Στο σημείο κλήθηκαν άνδρες της ΕΜΑΚ, καθώς επίσης λιμενικοί για τον απεγκλωβισμό τους. Επί τόπου σπεύδει και ιατροδικαστής.

Μάλιστα, το περιστατικό εξελίσσεται σε θρίλερ, καθώς τα άτομα που ανασύρθηκαν νεκρά από αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, φέρεται να είχαν δεμένα χέρια.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκαν νεκροί δεμένοι με χειροπέδες μέσα σε ΙΧ  στο βυθό της θάλασσας (vid) | PLUS by gazzetta

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα Thestival, ο πρώτος δύτης που προσέγγισε το αυτοκίνητο στον βυθό της θάλασσας, ανέφερε πως τα δύο άτομα, ένας άνδρας και μια γυναίκα, ήταν δεμένα με χειροπέδες.

Σύμφωνα με το thes.gr στο αυτοκίνητο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, ηλικίας περίπου 60 ετών, δεμένοι με χειροπέδες.

πηγή: iefimerida.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ