Εγκαίνια για το S/M Praxis στο Γάζι (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Παρουσία πλήθους κόσμου έγιναν τα εγκαίνια του νέου s/m praxis που βρίσκεται στη κεντρική λεωφόρο της Ελευθερίου Βενιζέλου στο Γάζι δίπλα από το κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας.

Αυτό είναι το δεύτερο κατάστημα της οικογένειας Μαρή με καταγωγή από το Μάραθος, το οποίο κατασκευάστηκε με πολύ μεράκι και γούστο για να εξυπηρετήσει τις καταναλωτικές ανάγκες των κατοίκων του Δήμου Μαλεβιζίου, αλλά και των όμορων περιοχών.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Νικάκης, με το παρών να δίνουν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, η Αντιδήμαρχος Χρύσα Λυρώνη Πάγκαλου, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Μιχάλης Ξυλούρης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γαζίου Βαγγέλης Παρασύρης και ο τέως αντιπεριφερειάρχης Ευριπίδης Κουκιαδάκης.

Από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ ο κόσμος που επισκέφτηκε το νέο κατάστημα έκανε τα ψώνια του μέσα στον καλαίσθητο χώρο βρίσκοντας τα πάντα σε πολύ καλές τιμές και με επιπλέον έκπτωση 15% λόγω των εγκαινίων, δίνοντας παράλληλα τις ευχές του στο Χριστόφορο Μαρή και τα μέλη της οικογένειας του.

Εδώ να σημειώσουμε την άριστη εξυπηρέτηση από το προσωπικό του σούπερ μάρκετ που με το χαμόγελο στα χείλη και υπομονή δεν άφησαν κανένα πελάτη δυσαρεστημένο, ενώ να τονίσουμε ότι μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας τηλεφωνικά και χωρίς επιπλέον κόστος τα πράγματα έρχονται στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεται αυτός με μεταφορικό μέσο του καταστήματος.

Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς υπήρχε μουσική από d.j. και άφθονο φαγητό, γλυκά, κρασί και ποτά που επιμελήθηκε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο το γνωστό κέτερινγκ της Κούλας κα Γιώργου Ρεράκη και απόλαυσαν όλοι οι προσκεκλημένοι των εγκαινίων.

Εμφανώς συγκινημένος αλλά και χαρούμενος από την ανταπόκριση του κόσμου ο Χριστόφορος Μαρής δήλωσε ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα βάλαμε πολύ , καταθέσαμε τη ψυχή μας γιατί είμαστε μία οικογένεια που αγαπάει αυτό το επάγγελμα. Ήρθαμε σε μία πολύ όμορφη γειτονιά και λόγω και της καταγωγής μας επιθυμούμε να κάνουμε το καλύτερο για το δημότη Μαλεβιζίου, με τις προσφορές μας, τις καλές τιμές και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Θα κάνουμε και ντελίβερι σε όλο το Δήμο Μαλεβιζίου, τα απομακρυσμένα χωριά, σε όποιον δεν προλαβαίνει να κάνει τα ψώνια του εμείς θα είμαστε δίπλα του ανά πάσα ώρα και στιγμή. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να φανούμε αντάξιοι της προτίμησης του κόσμου προς το πρόσωπο μας και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους βοήθησαν για να φτάσουμε στο εντυπωσιακό αυτό αποτέλεσμα που καμαρώνουμε όλοι μαζί.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ