Το μήνυμα του Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας στους υποψήφιους των Πανελλαδικών εξετάσεων μετά την ανάρτηση των αποτελεσμάτων

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Μήνυμα προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών εξετάσεων απευθύνει ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης, με αφορμή την ανάρτηση των αποτελεσμάτων.

«Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των πανελλαδικών εξετάσεων επιθυμώ να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους – και ειδικά τους σεισμόπληκτους μαθητές του Δήμους μας- για τον δύσκολο αγώνα και την πολύπλευρη προσπάθεια που κατέβαλαν όλο το προηγούμενο διάστημα και να τους ευχηθώ ολόψυχα την εκπλήρωση των στόχων τους! 

Η συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις ήταν αναμφίβολα σημαντική, όπως και η προσωπική επίτευξη του στόχου που έχει θέσει καθένας και καθεμιά από εσάς. Όμως σε καμία περίπτωση δεν θα την καθορίσει, μιας και θα υπάρξουν ακόμη πολλές ευκαιρίες στη ζωή σας που θα έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. 

Με την ευκαιρία αυτή, θα ήθελα να κάνω γνωστό στους υποψήφιους του Δήμου μας, ότι έχουμε ως Δήμος και Δημοτική Αρχή, αιτηθεί στο Υπουργείο Παιδείας την έκδοση υπουργικής απόφασης για την ειδική μοριοδότηση στις πανελλαδικές εξετάσεις των σεισμόπληκτων υποψηφίων της Γ’ Λυκείου από το Δήμο μας, δεδομένων των αντικειμενικών δυσκολιών που βίωσαν μετά τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου 2021. Θεωρούμε ότι το αίτημα μας είναι δίκαιο και αναγκαίο και αναμένουμε να υλοποιηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που μας είχαν δοθεί.

Με αυτές τις σκέψεις, εύχομαι σε όλους τους νέους φοιτητές καλή σταδιοδρομία και σε όλους τους νέους και τις νέες να συνεχίσουν να προσπαθούν με επιμονή και υπομονή για να πετύχουν όσα θέλουν και ονειρεύονται στη ζωή τους».

Related Articles