Ο Βασίλης Κρασανάκης επίσημα στον πάγκο του ΠΑΟΚ

Petite Perle 300×250

Την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ θα αναλάβει τη νέα χρονιά ο Βασίλης Κρασανάκης, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του Κρουσώνα.

Το βράδυ του Σαββάτου οριστικοποιήθηκε η συμφωνία  μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον θα πορευτούν μαζί τη νέα αγωνιστική σαιζόν σεζόν.

Ο ικανότατος προπονητής αναμένεται να καθοδηγήσει τον ΠΑΟΚ στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, με τον πήχη του ιστορικού σωματείου με την έλευση του Κρασανάκη να ανεβαίνει αισθητά και τις βλέψεις να είναι υψηλές.

Αναλυτικά η δήλωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ μετά και τις επαφές που είχε τις τελευταίες δυο εβδομάδες σε ότι αφορά το μείζων θέμα του προπονητή ,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Βασίλης Κρασανάκης είναι από σήμερα και επίσημα πλέον ο νέος προπονητής του ΠΑΟΚ . Το βιογραφικό καθώς και η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια είναι γνωστά σε όλο το φίλαθλο κοινό και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις και αναφορές. Καταξιωμένος στον χώρο του με πολλές επιτυχίες. Βασίλη Κρασανάκη η μεγάλη οικογένεια του ΠΑΟΚ και η κοινωνία του Κρουσώνα σε καλωσορίζουν και σου εύχονται : υγεία προκοπή και κάθε επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα. Ότι αφορά τον έμμεσο συνεργάτη – βοηθό η επιλογή καθώς και η απόφαση είναι αποκλειστικά και μόνο θέμα του νέου μας προπονητή .

ΔΣ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ