Χωρίς τον Κριστιάνο Ρονάλντο η έναρξη της προετοιμασίας της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ

Petite Perle 300×250

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν εμφανίστηκε σήμερα (4/7) το πρωί για την επανέναρξη των προπονήσεων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ, πίσω από την απόφαση του Πορτογάλου να μην εμφανιστεί την πρώτη μέρα της συγκέντρωσης ενόψει της νέας περιόδου, αναβάλλοντας την επιστροφή του στην Αγγλία μετά τις διακοπές, κρύβονται οικογενειακοί λόγοι.

Ο σύλλογος δέχτηκε την εξήγηση, αλλά οι σχέσεις μεταξύ του Κριστιάνο Ρονάλντο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφανίζονται όλο και πιο τεταμένες, ούτε ένα χρόνο μετά την επιστροφή του CR7 στην Αγγλία.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες προέκυψε αίτημα από τον Πορτογάλο, ο οποίος ζήτησε από τη διοίκηση να πουληθεί σε περίπτωση που έφτανε οποιαδήποτε πρόταση αποδεκτή από τον παίκτη, ο οποίος θέλει να παίξει στο Champions League την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, προς το παρόν, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει επαναλάβει την πρόθεσή της να μην πουλήσει τον πρώην επιθετικό της «Γιούβε» και της Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμη κι αν έχουν ήδη εμφανιστεί ονόματα του πιθανού αντικαταστάτη.

Στον Ολλανδό Έρικ τεν Χαγκ, το νέο προπονητή της Γιουνάιτεντ, αρέσει ο Βραζιλιάνος Άντονι που φοράει τη φανέλα του Άγιαξ και που ο τεχνικός γνωρίζει πολύ καλά.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ