Διακοπές ρεύματος σε Αμμουδάρα και Αγία Πελαγία αύριο Τετάρτη 6 Ιουλίου

Petite Perle 300×250

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν αύριο, Τετάρτη 6 Ιουλίου, σε περιοχές του νομού Ηρακλείου, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Νομός Ηρακλείου

  • Από τις 5:30:00 πμ έως 7:30:00 πμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην Αλικαρνασσό στις περιοχές της ΣΕΑΠ, της επιχειρήσεως τζακιών νότια της ΣΕΑΠ, των εγκατατστάσεων των καυσίμων του αεροδρομίου, των τεχνικών σχολών Αλικαρνασσού, του 3ου ΕΠΑΛ, της επιχειρήσεως Good year, των φυλακών Αλικαρνασσού, των πρώην σφαγείων και στις οδούς Δωδεκανήσου, Μαυσώλου, Δημοκρατίας, Αρτεμισίας, Κεράμου, Μαράκη, Ανθούς, Παπαοικονόμου.Στις οδούς, Ηροδότου, Ηρακλείτου, Διουνισίου, Καρίας, Σταδίου, Αγ.Τρύφωνος, Αναγεννήσεως και Αναπαύσεως. Επίσης στη Λ.Ικάρου από το Αεροδρόμιο έως την Λ.Καζαντζίδη, λόγω εργασιών συντήρησης.
  • Από τις 5:30:00 πμ έως 7:30:00 πμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στις εγκαταστάσεις της 5ης προβλήτας του Λιμένα Ηρακλείου και των Γερανών .Στη Λ.Ικάρου από Ηροδότου έως την οδό Νηρέως στον Πόρο μετά παρόδων. Επίσης στις περιοχές της εκκλησίας Αγ.Δημητρίου στον Κατσαμπά του κόμβου Κατσαμπά, του Δημ.σχολείου Κατσαμπά, της επιχείρησης Μύθος Λάντ.Στον Πόρο στην περιοχή του σινε Κρόνου, του κτηνιατρείου, της πλατείας Αγ.Γεωργίου και του ορφανοτροφείου. Στην Ανάληψη και στο Λιμάνι στις περιοχές της Παγρήτιας Τράπεζας, του Θεατρικού Σταθμού, Της Αγροτικής Τράπεζας στην παραλλιακή λεωφόρο.Στην περιοχή όπισθεν του εργατικού κέντρου Ηρακλείου και στη Λ.Ικάρου από την οδό Σταδίου στην Αλικαρνασσό έως το πάρκο Νεολαίας, λόγω κατασκευών.
  • Από τις 7:30:00 πμ έως 11:00:00 πμ. Στο δήμο Μαλεβιζίου, στην Αμμουδάρα, στην περιοχήτου ξενοδοχείου και ταβέρνας Πετούση και στη λεωφ.Αν.Παπανδρέου από την οδό Σελήνης μέχρι την οδό Αγ.Ραφαήλ.Επίσης στις οδούς Μήλου και Αιόλου, λόγω κατσκευών.
  • Από τις 7:30:00 πμ έως 12:00:00 μμ. Στο δήμο Μαλεβιζίου, στην Αμμουδάρα, δίπλα στο Γαζανό ποταμό, στο club Thalassa και στην περιοχή της επιχείρησης Μακριδάκη Νικ., λόγω κατασκευών.
  • Από τις 7:30:00 πμ έως 3:00:00 μμ. Στο δήμο Μαλεβιζίου, στην Αγ.Πελαγία, στην Ψαρομούρα, στην περιοχή του ξενοδοχέιου Μπέλλου, λόγω κατασκευών.
  • Από τις 8:00:00 πμ έως 9:00:00 πμ. Στο δήμο Φαιστού, στα χωριά Σίβας, Λίσταρος, Καλοί Λιμένες.Στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης ΣΕΚΑ και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών, προς εξυπηρέτηση τρίτων.
  • Από τις 12:00:00 μμ έως 4:00:00 μμ. Στο δήμο Ηρακλείου, στην Αλικαρνασσό, στις οδούς Μ.Καράτζη από την οδό Κολοκοτρώνη μέχρι την οδό Γλυνού και στις οδούς Ανδρούτσου, Γλυνού και Τεμένους, λόγω κατασκευών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ