Νέο κατάστημα του ομίλου Σούπερ Μάρκετ Χαλκιαδάκης στις Πατέλλες

Petite Perle 300×250

Ένα νέο, υπερσύγχρονο κατάστημα εγκαινίασε η εταιρία Χαλκιαδάκης ΑΕ.

Το νέο κατάστημα, είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ, αλλά και «πράσινο» («Green»), δηλαδή φιλικό προς το περιβάλλον, και λειτουργεί στην περιοχή των Πατελών στο Ηράκλειο, στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπαντουβά, Ξυλούρη και Μουσών.

Το αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ευγένιος, ενώ το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.Το νέο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX στις Πατέλες, έχει έντονα «πράσινο» προσανατολισμό.xal2

Με ενεργειακή κλάση Α+, φωτοβολταϊκό πάρκο 150 KWA και συμψηφισμό ενέργειας μέσω Net Metering, κλειστά ψυγεία, φωτισμό LED, θερμομόνωση κτιριακού κελύφους, ζεστό νερό με αντλία θερμότητας, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, αλλά και ηλεκτρονικά μόνιτορ για μείωση των εκτυπώσεων σε χαρτί, πετυχαίνει μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα έως και 30%.

Παράλληλα, το νέο κατάστημα υποστηρίζει τις γνωστές δράσεις της Χαλκιαδάκης Α.Ε. για την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, όπως είναι η ανακύκλωση λαδιού, ηλεκτρικών συσκευών, μπαταριών και πλαστικών καπακιών.

Πρόκειται για το 41ο σούπερ μάρκετ της μεγάλης Κρητικής εταιρείας Χαλκιαδάκης Α.Ε., ένα υπερσύγχρονο κατάστημα 1.250 τετραγωνικών μέτρων που διαθέτει 55 θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων για την άνεση και την ευκολία κάθε επισκέπτη, αλλά και 4 θέσεις φόρτισης ηλεκτρονικών αυτοκινήτων.

πηγή: www.cretapost.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ