Τα συλλυπητήρια του Π.Σ. Γαζίου για τη Χρύσα Βαθιανάκη

Petite Perle 300×250

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συμβουλίου Γαζίου δημοσιεύτηκε ανακοίνωση για το χαμό της Χρύσας Βαθιανάκη και αποφασίστηκε σύσσωμο να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Δείτε τι αναφέρει το ψήφισμα:

Τα λόγια φτωχά και ανεπαρκή για να αποδώσουν το μεγαλείο της ψυχής και του έργου σου ,την πολυετή προσφορά σου στους μικρούς μαθητές και στην κοινωνία του συλλόγου μας . Δεν ξέρουμε τι να πρωτοθυμηθούμε: το πώς μεταλαμπάδευες το πάθος στους μικρούς ζωγράφους, τους χώρους τέχνης που τους ξεναγούσες με δική σου πρωτοβουλία ,τα σκηνικά θεάτρου και τις εκθέσεις που είχες επιμεληθεί δίνοντας χρώμα και πνοή στους τοίχους, το αστείρευτο ταλέντο σου και χαμόγελο σου , τις χειροτεχνίες που αναλάμβανες εις πέρας με διακριτικότητα προς την ελάχιστη επιβάρυνση των γονιών , τις επισκέψεις με τα παιδιά στο αρχαιολογικό μουσείο του τόπου μας και σε άλλους χώρους για να γνωρίσετε και να ζωγραφίσετε διάφορα αντικείμενα, μα κυρίως, τις ατέρμονες συζητήσεις μας, την άσβεστη όρεξη σου για ζωή και δημιουργία και τα όνειρα σου που δεν εκπληρώθηκαν.

Καλό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων αγαπημένη μας φίλη και συνεργάτη…Το διοικητικό συμβούλιο και όλοι οι εργαζόμενοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαζίου εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους οικείους της για το χαμό της αγαπημένης μας εικαστικού Χρύσας Βαθιανάκη που μας τίμησε με την πολυετή συνεργασία και θα μας λείψει πολύ και κατόπιν έκτακτης συνεδρίασης αποφασίσαμε να παραστούμε σύσσωμοι στην εξόδιο ακολουθία και να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη της.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ