Το απόγευμα χωρίς κόσμο η αποτέφρωση της ηθοποιού Ντίνας Κώνστα

Petite Perle 300×250

Το απόγευμα της Τρίτης θα αποτεφρωθεί η Ντίνα Κώνστα. Η αγαπημένη ηθοποιός, που απεβίωσε τα ξημερώματα της Κυριακής, είχε κάνει γνωστή την επιθυμία της στους οικείους της όσο ήταν εν ζωή.

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), έγινε γνωστή η επιθυμία της ηθοποιού να μη γίνει κηδεία ή κάποια τελετή, αλλά αποτέφρωση. Μάλιστα, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως αντί στεφάνων, η επιθυμία της ήταν να ενισχυθεί το Ταμείο Αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ.

Η Ντίνα (Κωνσταντίνα) Κώνστα γεννήθηκε στη Σάμο στις 31 Δεκεμβρίου 1938. Είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλές επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές και θεατρικές παραστάσεις.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή Κωστή Μιχαηλίδη, ενώ την ίδια εποχή εργαζόταν σε εταιρεία χρωμάτων για να πληρώσει τις σπουδές της. Σπούδασε υποκριτική κρυφά από τους γονείς της και είχε καθηγήτρια τη Μαίρη Αρώνη. Πρωτοεμφανίστηκε στην Ελεύθερη Σκηνή το 1965.
Τις δεκαετίες του '80 και του '90 συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές. Μερικοί από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους που υποδύθηκε ήταν στις σειρές «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και το «Σόι μας». Ωστόσο, αγαπήθηκε από το κοινό για την ερμηνεία της ως Ντένη Μαρκορά στη σειρά «Δύο ξένοι».

Δεν παντρεύτηκε ποτέ, επειδή δεν της άρεσε η δέσμευση του γάμου. Έχει δηλώσει πως έγινε ηθοποιός επειδή είναι αυτοκαταστροφικό άτομο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ