Βαρύ το κλίμα στο ύστατο χαίρε στα Καλέσα για τη Χρύσα Βαθιανάκη (φώτο-βίντεο)

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Μέσα σε κλίμα οδύνης η οικογένεια, οι συγχωριανοί, οι φίλοι αλλά και συνοδοιπόροι από τον κόσμο της τέχνης αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά την εικαστικό Χρύσα Βαθιανάκη στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στον Ι.Ν. Πέτρου και Παύλου στα Κάτω Καλέσα.

Με επικεφαλής το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Κοινοτήτων και εργαζόμενους ο Δήμος Μαλεβιζίου συμπαραστάθηκε με την παρουσία του στο πένθος της οικογένειας της Χρύσας Βαθιανάκη.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων οι Βουλευτές Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, Γιώργος Λογιάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Λάμπρος Βαμβακάς, ο Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής της Περιφέρειας Κρήτης Σταύρος Τζεδάκης, η Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Ρένα Παπαδάκη, ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Γιώργος Φασουλάκης και οι πολιτευτές Ελένη Βατσινά, Φραγκίσκος Παρασύρης, Βασίλης Σμπώκος.

Εμφανώς συγκινημένος ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας αναφέρθηκε στο μεγάλο κενό που αφήνει για το Μαλεβίζι η Χρύσα Βαθιανάκη και όπως είπε μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. θα δοθεί το όνομα της εκλιπούσας σε αίθουσα της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Εκ μέρους της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού-Περιβάλλοντος-Κοινωνικής Πρόνοιας Ηρακλείου που εργάστηκε η Χρύσα Βαθιανάκη στα ΚΔΑΠ ψήφισμα ανάγνωσε η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ και Αντιδήμαρχος Ηρακλείου Ρένα Παπαδάκη.

Εκ μέρους της οικογένειας συντετριμμένος ο αδερφός της Γιώργος Βαθιανάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο, τους θεράποντες ιατρούς και όλους όσους παρευρέθηκαν στην κηδεία της και συμπαραστάθηκαν με τον τρόπο τους.

Related Articles