Εγκαινιάστηκε το νέο, «πράσινο» σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX στις Πατέλες (φώτο)

Petite Perle 300×250

Περισσότεροι από 5.000 κωδικοί σε προσφορά – Όλα τα προϊόντα σε μια στάση

Με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ.κ. Ευγενίου, παρουσία εκπροσώπων τοπικών φορέων και αρχών, στελεχών εταιρειών του κλάδου απ' όλη την Ελλάδα, συνεργατών, προμηθευτών και στελεχών της Χαλκιαδάκης Α.Ε., πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 5/7 τα εγκαίνια του νέου σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX στις Πατέλες, στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπαντουβά – Ξυλούρη – Μουσών.

Στα εγκαίνια του νέου Χαλκιαδάκης maX οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν από κοντά το μέγεθος, την άνεση και την λειτουργικότητα που κάνουν το νέο κατάστημα της μεγάλης Κρητικής εταιρείας να εντυπωσιάζει. Με περισσότερα  από 5.000 προϊόντα σε προσφορά, σε συνεργασία με τους προμηθευτές της Χαλκιαδάκης Α.Ε., αλλά και το στοιχείο της Κρήτης να κυριαρχεί μέσα από προϊόντα απ' όλο το νησί, το νέο Χαλκιαδάκης maX προσφέρει όλα τα προϊόντα σε μια και μόνο στάση σε 1.250 τ.μ., με μανάβικο, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο και φούρνο, καθώς και σημείο πώλησης φρεσκοψημένου κοτόπουλου και ξηρών καρπών. Το νέο Χαλκιαδάκης maX είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον σούπερ μάρκετ, με μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα έως και 30%, που ανταποκρίνεται απόλυτα στην «πράσινη» στρατηγική της εταιρείας, καθώς και απόλυτα προσβάσιμο σε ΑμεΑ. Παράλληλα, ο άνετος χώρος στάθμευσης για 55 οχήματα, τα 6 ταμεία,  και οι 4 θέσεις φόρτισης ηλεκτρονικών αυτοκινήτων, αλλά κυρίως οι 40 εργαζόμενοι του καταστήματος – η Χαλκιαδάκης Α.Ε., άλλωστε, είναι ο μεγαλύτερος Κρητικός εργοδότης, μια «οικογένεια» με 1.540 εργαζόμενους συνολικά – αποδεικνύουν ότι η εξυπηρέτηση κάθε πελάτη παραμένει στο επίκεντρο.

Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος της Χαλκιαδάκης Α.Ε. Μηνάς Χαλκιαδάκης, κατά τον χαιρετισμό του νέου καταστήματος ανέφερε: «Σεβασμιώτατε, κύριε Περιφερειάρχη, κύριε Δήμαρχε, κύριοι εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, αγαπημένοι μας συνεργάτες και φίλοι. Με μεγάλη συγκίνηση σας υποδεχόμαστε στο 41ο κατάστημά μας, 41 χρόνια και λίγους μήνες μετά τα εγκαίνια του πρώτου. Ξεκινήσαμε τότε έχοντας για βασικό μας εφόδιο το όνειρο. Σήμερα βλέπω το όνειρο αυτό να βγαίνει αληθινό. Και νιώθω ευτυχής γιατί το όνειρό μας δεν ήταν ατομικό, δεν είχαμε σκοπό να φτιάξουμε μόνο μια υγιή επιχείρηση. Στα όνειρά μας χωρούσαν όλοι. Η τοπική κοινωνία, η τοπική αγροτική παραγωγή, η τοπική βιοτεχνία, ο κρητικός μας πολιτισμός.

Με μεγάλη συγκίνηση κάνουμε σήμερα κι εμείς τον δικό μας απολογισμό. Και μετράμε τις εισπράξεις που μαζέψαμε μέχρι τώρα. Όχι εισπράξεις σε χρήμα. Σε συναισθήματα, σε φιλία, σε αγάπη, σε προσφορά.

Αγαπημένοι μου φίλοι, ως ιδρυτής της εταιρείας νιώθω πως είμαι χρεώστης. Χρωστώ την αγάπη που μας δείξατε, χρωστώ τη μεγάλη στήριξη της κοινωνίας μας, χρωστώ τα χαμόγελά που μας χαρίσατε, χρωστώ την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε τόσα χρόνια. Και ξέρω πως όλα αυτά είναι αμοιβαία. Η ζωή με δίδαξε πως ό,τι δίνεις, αυτό και εισπράττεις. Κι αν έχω κάτι να προσθέσω, είναι μια υπόσχεση μόνο. Όσα καταστήματα κι αν κάνουμε, όσο κι αν επενδύσουμε στην τεχνολογία, εμείς θα

είμαστε εκείνοι που ξέρετε. Θα μοχθούμε πάντα για το κοινό καλό, θα στηρίζουμε την Κρήτη μας, τα προϊόντα και τις κρητικές επιχειρήσεις, θα στεκόμαστε δίπλα στην κοινωνία, θα στηρίζουμε και θα προβάλλουμε τον πολιτισμό μας, θα στηρίζουμε την κρητική οικογένεια. Σκέφτομαι μόνο πως έχουν περάσει 41 χρόνια, 42 σε λίγες βδομάδες, από τότε που πρώτοι δώσαμε χώρο στα δικά μας προϊόντα. Στην Κρήτη, την Κρήτη μας.

Δεν έχω συνηθίσει να λέω πολλά. Γι' αυτό θα καταλήξω σε μια λέξη, μια λέξη μόνο: Ευχαριστώ! Να ξέρετε ότι είναι αληθινή γιατί βγαίνει από τα βάθη της καρδιάς μου. Γιατί νιώθω την ανάγκη να την πω.».

Από την πλευρά της η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Χαλκιαδάκης Α.Ε. Χριστίνα Χαλκιαδάκη, αναφέρθηκε στις καινοτομίες και τις 40 νέες θέσεις εργασίας του Χαλκιαδάκης maX, στο ιδιαίτερο κοινωνικό αποτύπωμα και τις σχέσεις που δημιουργεί μια επιχείρηση με την ουσιαστική κοινωνική συν-εισφορά της. «Επιτυχία για εμάς, είναι η επιτυχία όλων. Από τον πρωτογενή τομέα μέχρι τη μεγάλη βιομηχανία και τη μικρή βιοτεχνία, μέχρι τον συνεταιρισμό γυναικών ενός χωριού, που και σ' αυτόν δώσαμε σημασία και χώρο. Είμαστε κομμάτι αυτής της αλυσίδας και δεν το μετανιώνουμε.  Κάθε καινούργιο βήμα, κάθε στιγμή, είναι μια πρόκληση για όλους μας: Μια ατέρμονη προσπάθεια να είμαστε δίπλα σας με κάθε τρόπο, σε περιόδους κρίσης, δοκιμασιών, πανδημίας, πολέμου. Για άλλη μια φορά είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρουμε να βγούμε και από αυτή τη δύσκολη συγκυρία.». Ευχαρίστησε επίσης όλους όσοι εργάστηκαν για το νέο κατάστημα, καθώς και τους ανθρώπους της γειτονιάς για την στήριξή τους κατά την φάση της κατασκευής και κατέληξε: «Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να είμαστε δίπλα στον εργαζόμενο, στον κρητικό καταναλωτή, σε όποιον μας έχει ανάγκη. Δίπλα στο περιβάλλον, στη νέα γενιά, στα παιδιά μας και στο μέλλον της Κρήτης μας. Έτσι, για να μη λείψει το χαμόγελο από τα χείλη μας, από τα χείλη κανενός Κρητικού.».

Το παρών στα εγκαίνια του νέου σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX έδωσαν και οι Ιερείς του Ι.Ν. Αφέντη Χριστού, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, οι Πρόεδροι των Επιμελητηρίων Ηρακλείου και Χανίων, Μανώλης Αλιφιεράκης και Αντώνης Ροκάκης αντίστοιχα, καθώς και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς.

Το νέο Χαλκιαδάκης maX είναι το 41ο κατάστημα της ηγέτιδας εταιρείας του κλάδου στον τόπο μας. Της εταιρείας που αναπτύσσεται με όραμα για την Κρήτη και τους ανθρώπους της, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην τοπική κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον. Ένα όραμα που φέρνει στα ράφια κάθε σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης τις καλύτερες προσφορές, την ιδανική σχέση ποιότητας – τιμής, ασφάλεια, άνεση και ευκολία σε κάθε επιλογή, προσφέροντας μια απολαυστική αγοραστική εμπειρία!

Το νέο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης maX

Το νέο κατάστημα της Χαλκιαδάκης Α.Ε. ανταποκρίνεται απόλυτα στην φιλοσοφία της Κρητικής εταιρείας που έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο και το περιβάλλον, την Κρήτη και τα προϊόντα της, καθώς και την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου με τον μέγιστο σεβασμό στον καταναλωτή.

Καλύπτει μια έκταση 1.250 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει μανάβικο, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο και φούρνο, σημεία πώλησης φρεσκοψημένου κοτόπουλου και ξηρών

καρπών, άνετο χώρο στάθμευσης για 55 οχήματα, καθώς και 4 θέσεις φόρτισης ηλεκτρονικών αυτοκινήτων. Στο νέο Χαλκιαδάκης maX, ο καταναλωτής βρίσκει όλα όσα αναζητά μέσα από 14.000 κωδικούς προϊόντων, 5.000 εκ των οποίων σε μοναδικές προσφορές έως -50% ή 1+1, αλλά και 3.000 κωδικούς με Κρητικά προϊόντα.

Πρόκειται για ένα «πράσινο» κατάστημα, φιλικό προς το περιβάλλον, ενεργειακής κλάσης Α+, με φωτοβολταϊκό πάρκο 150 KWA και συμψηφισμό ενέργειας μέσω Net Metering, κλειστά ψυγεία, φωτισμό LED, θερμομόνωση κτιριακού κελύφους, ζεστό νερό με αντλία θερμότητας, κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή, αλλά και ηλεκτρονικά μόνιτορ για μείωση των εκτυπώσεων σε χαρτί, πετυχαίνει μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα ως και 30%. Επίσης, το νέο κατάστημα, υποστηρίζει πλήρως τις διαδεδομένες ενέργειες προστασίας περιβάλλοντος που έχει αναπτύξει η Χαλκιαδάκης Α.Ε., όπως είναι η ανακύκλωση λαδιού, ηλεκτρικών συσκευών, μπαταριών και πλαστικών καπακιών.

Στο νέο Χαλκιαδάκης maX απασχολούνται 40 εργαζόμενοι, ενώ διαθέτει 6 ταμεία για γρήγορη εξυπηρέτηση των καταναλωτών.

 Δείτε εδώ την τοποθεσία του νέου μας καταστήματος!

Σας περιμένουμε!

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ