«Ανυπομονώ να τον αγκαλιάσω», λέει η Βρετανίδα για τον πατέρα της που κατηγορήθηκε άδικα για το βιασμό της στα Μάλια

Petite Perle 300×250



Με ανακούφιση μιλά η κόρη του βρετανού τουρίστα που κατηγορήθηκε άδικα ότι την βίασε στα Μάλια της Κρήτης, αναμένοντας την επανασύνδεση μαζί του.

Η Τάμι Φόρσαϊθ μίλησε σε βρετανικό μέσο για την περιπέτεια τόσο της ίδιας όσο και του πατέρα της, ο οποίος συνελήφθη και προφυλακίστηκε από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές για τον βιασμό της κόρης του.

Οι αρχές εξέτασαν τα στοιχεία κάμερας ασφαλείας από ένα μπαρ στα Μάλια όπου η 34χρονη έπινε με τον πατέρα της Φίλιπ, 62 ετών, το ίδιο βράδυ, στη συνέχεια τον συνέλαβαν και τον κατηγόρησαν για την επίθεση.

Ωστόσο, το δείγμα DNA που ελήφθησαν από την Τάμι ως αποδεικτικά στοιχεία δεν ταιριάζουν με τα δείγματα που παρείχε ο κ. Φόρσαϊθ, σύμφωνα πληροφορίες του Neakriti.

Η Τάμι, μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία επέμενε ότι ο πατέρας της είναι αθώος περιέγραψε στην MailOnline τη σημερινή μέρα ως «μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου» και είπε ότι ελπίζει να φύγει από το νησί της Κρήτης «το συντομότερο δυνατό» μετά από μια ταλαιπωρία τεσσάρων εβδομάδων για την οικογένειά της.

«Θα τα πούμε όλα όταν είμαστε έτοιμοι»
«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν δω τον μπαμπά μου είναι να τον αγκαλιάσω πολύ», είπε η Τάμι. «Αυτά είναι υπέροχα νέα, μια από τις καλύτερες μέρες της ζωής μου. Μίλησα μαζί του για λίγο στο τηλέφωνο, αλλά στη συνέχεια έπρεπε να μαζέψει τα υπάρχοντά του για την αποφυλάκισή του.

«Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι χρόνο για να επεξεργαστώ τα πάντα και να περάσω χρόνο με τον πατέρα μου». Και πρόσθεσε: «Όταν είμαστε έτοιμοι, θα τα πούμε όλα για το τι συνέβη ώστε να σωθούν άλλες βρετανικές οικογένειες από το να χρειαστεί να περάσουν από τη φρικτή αδικία που έχουμε υποστεί».

Η Τάμι και ο πατέρας της είχαν υποστηρίξει καθ' όλη τη διάρκεια της έρευνας ότι δεν θα μπορούσε να της επιτεθεί και κατέκρουσαν την αστυνομία για τον χειρισμό της υπόθεσης.

Η Τάμι είχε δηλώσει προηγουμένως στη MailOnline: «Δεν είναι εύκολο για μένα να βγαίνω δημόσια ως θύμα βιασμού, αλλά ο κόσμος πρέπει να μάθει πώς υποφέρω εγώ και ο πατέρας μου.

«Αν ήμασταν Έλληνες πολίτες, δεν θα είχαμε τέτοια μεταχείριση»
«Αν ήμασταν Έλληνες πολίτες, δεν θα είχαμε τέτοια μεταχείριση » υπογράμμισε και πρόσθεσε: «Η αστυνομία αποφάσισε από την αρχή ότι ο πατέρας μου ήταν ένοχος και δεν έκανε τίποτα για να βρει τον πραγματικό βιαστή. Ήρθε η ώρα να μιλήσω για να δικαιωθούμε ».

Ο Φόρσαϊθ συνελήφθη στις 11 Ιουνίου, δύο ημέρες αφότου η Τάμι κατήγγειλε ότι βιάστηκε ενώ βρισκόταν σε μια βραδινή έξοδο μαζί του κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου στην τουριστική πόλη των Μαλίων, η οποία είναι γεμάτη από θορυβώδη μπαρ και νυχτερινά κέντρα δημοφιλή στους Βρετανούς. Αυτή τη στιγμή κρατείται σε φυλακή στην πόλη της Τρίπολης στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Η Τάμι, η οποία ζει με τον πατέρα της στο Χαλ της Βρετανίας, αποκάλυψε ότι βρίσκεται ακόμα στην Κρήτη, όπου είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον πατέρα της. «Μπορώ να του μιλήσω μόνο για λίγα λεπτά. Είναι σε τρομερή ψυχολογική κατάσταση και δεν καταλαβαίνει γιατί συνέβη αυτό γιατί δεν έχει κάνει τίποτα κακό. «Ο πατέρας μου πάσχει από διαβήτη και μια σειρά από άλλα σοβαρά ιατρικά προβλήματα. Δεν τρώει σωστά για πέντε μέρες και κοντεύει να πάθει κατάρρευση. Ανησυχώ πραγματικά ότι όλο αυτό το πράγμα μπορεί να τον σκοτώσει ».

«Οι διακοπές στα Μάλια έχουν μετατραπεί σε ταινία τρόμου»
Η Τάμι είπε: «Αυτές οι διακοπές έχουν μετατραπεί σε ταινία τρόμου». Η 34χρονη έκανε διακοπές με τον πατέρα της για να γιορτάσει τα γενέθλιά του και ήταν η πρώτη τους φορά στο εξωτερικό μαζί μετά την άρση των ταξιδιωτικών περιορισμών για τον Covid. Επρόκειτο να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 19 Ιουνίου.

Οι ελληνικές αρχές επέμεναν ότι συνέλαβαν τον Φόρσαϊθ μετά από πλάνα της κάμερα ασφαλείας στο μπαρ που βσίκονταν οι οποίες φάνηκε να δείχνουν ότι επιδόθηκε σε «ανάρμοστη σεξουαλική δραστηριότητα» με την Τάμι λίγη ώρα πριν από την επίθεση, γράφει η Daily Mail.

«Είναι αηδιαστικό»
Τα συγκεκριμένα πλάνα ελήφθησαν από τη MailOnline και η Τάμι σημείωσε σχετικά με αυτά: «Ήμουν μεθυσμένη. Μετά βίας μπορούσα να κουνηθώ. Απλώς προσπαθούσε να με σηκώσει για να με πάει πίσω στο ξενοδοχείο και να με βάλει στο κρεβάτι.

«Ξέσπασα πάνω του επειδή ήμουν τόσο μεθυσμένη και θυμωμένη. Σε μία φάση, νομίζω ότι του δάγκωσα το χέρι. Αυτό είναι που δείχνει η κάμερα: Ένας πατέρας προσπαθεί να βοηθήσει την πολύ μεθυσμένη κόρη του. Δεν υπήρχε τίποτα σεξουαλικό μεταξύ μας. Είναι αηδιαστικό και γελοίο να το λέει κάποιος ».

«Δεν θα επιστρέψω χωρίς τον πατέρα μου»
Επαινώντας το Βρετανικό Προξενείο για την υποστήριξή της, είπε: «Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το ξεπεράσω αυτό χωρίς τη βοήθειά τους. Ήταν εξαιρετικοί μαζί μου σε κάθε βήμα της διαδρομής. Δεν μπορώ να τους ευχαριστήσω αρκετά».

Η Τάμι υπολογίζει ότι έχει ξοδέψει ήδη κοντά στις 4.000 λίρες καθώς παραμένει στην Κρήτη περιμένοντας να λυθεί η υπόθεση. «Ευτυχώς, ο πατέρας μου έχει κάποιες οικονομίες, τις οποίες χρησιμοποιούσα. Δεν θα επιστρέψω στη Χαλ χωρίς αυτόν και θα μείνω στην Ελλάδα για όσο χρειαστεί», ξεκαθάρισε.

Πηγή: iefimerida.gr –

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ