Μυλοπόταμος: Προφυλακίστηκε ο 41χρονος – Ελεύθεροι με όρους οι υπόλοιποι

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Στην φυλακή οδηγήθηκε ο ένας από τους πέντε συλληφθέντες μετά την απολογία τους για την τεράστια ποσότητα χασίς στον Μυλοπόταμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, και οι πέντε άνδρες οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή Ρεθύμνου όπου και απολογήθηκαν.

Ο 41χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν τα 23 από τα 25 κιλά χασίς ενώ τα δύο του αδέρφια και τα δύο του ξαδέρφια αφέθηκαν ελεύθερα με περιοριστικούς όρους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Τις τελευταίες εβδομάδες οι αστυνομικοί, γνωρίζοντας για τη δράση της συγκεκριμένης οικογένειας κτηνοτρόφων, την έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση.

Αξιοποιώντας όλα τα στοιχεία που είχε σε βάρος της αποφάσισε χθες το πρωί να κάνει έφοδο στα σπίτια, τα ποιμνιοστάσια και τα χωράφια που διατηρούν οι τέσσερις συλληφθέντες.

Συνολικά βρήκαν και κατάσχεσαν: 25,260 κιλά χασίς, 73 δενδρύλλια κάνναβης, 2 πιστόλια, 2 γεμιστήρες, 64 σφαίρες, 2 ζυγαριές ακριβείας, 3 μαχαίρια, 3 κινητά τηλέφωνα και 3.985 ευρώ σε μετρητά.

Αδέρφια και ξαδέρφια οι συλληφθέντες

Οι πέντε συλληφθέντες είναι δύο αδέρφια 41, 43 και 35 ετών και τα δύο ξαδέρφια τους 40 και 41 χρόνων.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, ο 41χρονος ήταν εκείνος που είχε στο σπίτι του τρεις μεγάλες σακούλες, κρυμμένες στην ντουζιέρα, που περιείχαν μέσα 23 (από τα 25) κιλά χασίς ενώ ο συνομήλικος ξάδερφός του είχε 1,5 κιλό.

Αξίζει να σημειωθεί ο 35χρονος συνελήφθη την Τετάρτη από τις αρχές.

Related Articles