Πόρος: “Επέστρεψε στο σπίτι του ο Νίκος Μεταξάκης”

by fonimaleviziou.gr

Τελευταία Ενημέρωση:

Σε μακροσκελή ανακοίνωση ο Πόρος έκανε γνωστή την επιστροφή του Νίκου Μεταξάκη στην ομάδα. Ο ταλαντούχος επιθετικός οδήγησε πέρυσι τον ΑΟΤ στον τίτλο της Α1 και στην άνοδο της ομάδας στη Γ εθνική. Με αυτή την εντυπωσιακή χρονιά ο Πόρος δεν θα μπορούσε με τίποτα να αφήσει εκτός ρόστερ για τη νέα σεζόν τον αρχηγό όπως τον χαρακτηρίζει στην ανακοίνωση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόρου:

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΜΑΣ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΚΗΣ!

Μετά από ένα χρόνο απουσίας όπου είχε παραχωρηθεί δανεικός στο Τυμπάκι πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν με τον ΑΟΤ και αποτελώντας έναν από τους στυλοβάτες της ανόδου του στη Γ’ Εθνική, ο ικανός μεσοεπιθετικός θα φοράει και πάλι τα αγαπημένα του “μπλε” τη νέα περίοδο. Επέστρεψε σπίτι του, στον Πόρο μας, ο αρχηγός Νίκος Μεταξάκης!

Με τον Νίκο έχουμε ζήσει πάρα πολλά, σπουδαίες, όμορφες αλλά και δύσκολες στιγμές. Την ιστορική άνοδο από την Α1 ΕΠΣΗ στην Γ’ Εθνική αλλά και την παρουσία της ομάδας στις Εθνικές κατηγορίες στις δύο πρώτες από τις τρεις συνολικά χρονιές της σε αυτές, πετυχαίνοντας τον στόχο της και ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που συνάντησε στο διάβα της!

Νίκο Μεταξάκη καλωσόρισες στα γνώριμα λημέρια του Πόρου μας!

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ένα δικό μας παιδί όπως εσύ είναι και πάλι μέλος της οικογένειας της ομάδας μας. Πιστεύουμε στην αξία, στην ποιότητα και στις δυνατότητές σου και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσεις σημαντικά στο πολύ δύσκολο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής που ακολουθεί.

“Σιδεροκέφαλος” και να πανηγυρίσουμε παρέα πολλές επιτυχίες και νίκες με τον Πόρο μας!

Related Articles