Οι προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο λόγω εργασιών της ΔΕΔΔΗΕ

Petite Perle 300×250

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 10 Ιουλίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στις περιοχές Αγ.Ιωάννης, Αλατσάτα, Άνω και Κάτω Φορτέτσα, Βενιζελείου νοσοκομείου, Ανατολικό Τμήμα Αριφάκι μετόχι, Μεσαμπελιές Μπεντεβή, εργατικών κατοικιών Μπεντεβή, Κηπούπολης, Παν/μίου Κρήτης της Β' ΔΟΥ .Επίσης στην οδό Ερυθραίας και στη Λ.Κνωσσού από την γέφυρα της εθνικής οδού έως το Βενιζέλειο νοσοκομείο μετά παρόδων.

Από τις 9.30 έως τις 11.30 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Αγ.Βαρβάρα, στην είσοδο του χωριού από το Ηράκλειο και στα χωριά Αγ.Θωμάς, Μεγ.Βρύση, Πηρουνιανά, Πρεβελιανά, Αρδάκτια, Δούλι, Γέννα, Κόλενα, Λαράνι καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Δευτέρα 11 Ιουλίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Τμηματικά στη Θέρισσο και στο Μασταμπά, στην περιοχή που περικλύεται από τη Λ.62 Μαρτύρων, την οδό Λεβήνου, τη Λ.Α.Παπανδρέου, την οδό Μελίνας Μερκούρη, την οδό Θ.Διακόνου, την οδό Γ.Γεωργιάδη, και την οδό Πυράνθου.Συμπεριλαμβανομένων των περιοχών κλινικής INTERCLINIC, Κρητικού φούρνου στη Λ.Μίνωος, σταδίου Ελευθερίας και της εκκλησίας Παναγίτσας στο Μασταμπά. Επίσης στο Μασταμπά στις περιοχές του 9Ου Δημοτικού Σχολείου στην οδό Μπετεινάκη, του πάρκο στην οδό Παρασκευοπούλου, της κλινικής Αλεξανδράκη.Επίσης στη λ.Παπαναστασίου από την Λ.Κνωσσού έως το Αριφάκι μετόχι μετά παρόδων και στις οδούς Παρασκευοπούλου, Μελ.Πηγά, Σήφακα.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στην Αγ. Πελαγία στη περιοχή του ξενοδοχείου Βlue Bay και στη περιοχή προς το ξενοδοχείο Peninsula και της διακλάδωσης προς παραλίας Μονοναύτη.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στο Φόδελε, στην περιοχή Πέρα Γαλήνους, στην εθνική οδό προς Ρέθυμνο μετά τη διακλάδωση προς Φόδελε, στη χωματερή ΕΣΔΑΚ, και στην περιοχή του ποιμνιοστασίου και της οικία Μαρή.

Από τις 2 έως τις 3.30 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στον οικισμό Θησέα, στην περιοχή της πισίνας, στην κορυφή του οικισμού.

Τρίτη 12 Ιουλίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μέσα Κατσαμπά στις περιοχές του Αγροκηπείου και του σταθμού Γεωργικής Έρευνας. Στις περιοχές Αγ.Αικατερίνης, Πατελών, νεκροταφείου Πατελών, Παπατίτου μετόχι Αγ.Ιωάννη, Αλατσάτα Βενιζελείου νοσοκομείου, ανατολικό τμήμα Αριφάκι μετόχι, Μεσαμπελιές, Μπεντεβή και νοτιοανατολικό τμήμα εργατικών κατοικιών Μπεντεβή. Επίσης στις περιοχές Μακρύς τοίχος, Βλυχιά, Αρχαιοτήτων Κνωσσού, Αγ.Ειρήνης στα Σπήλια

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Χερσονήσου: Στην παραλιακή οδό Σταλίδας – Μαλλίων από την ταβέρνα Στέφη μέχρι την ταβέρνα Paradise και στις περιοχές των ξενοδοχείων Memories, Windmills, Triton, Αμβροσία, Altis, Μερόπη, διαμερίσματα Ακργιάλι, των ταβέρνων Στέφη, Ρία, Κνωσσός, Ανέμι, Κοράλι .Στο Δ.Χερσονήσου, στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Memories, Golden boy, Mallia beach, Windmills καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στις Γούρνες Πεδιάδος, νότια των Γουρνών στις περιοχές των αρδευτικών Σωμαρά, Μπινιχάκη, Κοκκινάκη και του εργοστασίου σαπουνοποιείας Ζαχαριουδάκη.

Από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στο Λ.Χερσονήσου, στην οδό Ελευθ.Βενιζέλου στις περιοχές των ξενοδοχείων Silva maris και των επιχειρήσεων Coffe island, Saloon Shopping center Greece.

Από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Χερσονήσου: Στο Κοκκίνη χάνι στις περιοχές του ΠΙΚΠΑ και της διακλάδωσης προς το ξενοδοχείο Σοφία.

Τετάρτη 13 Ιουλίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στα χωριά Πατσίδες Άνω και Κάτω Αρχάνες, Αγ.Παντελεήμονας, Κουνάβοι και Καταλαγάρι.Επίσης στην περιοχή από Κόμες προς Πεζά, στην περιοχή του κέντρου Λαβύρινθος, του κάμπου Πεζών, του βιολογικού καθαρισμού Πεζών, του κέντρου του χωριού Πεζά, της ένωσης Πεζών πίσω από το νέο δημαρχείο και των ψυγείων της Ένωσης, του Κρητικού φούρνου έναντι του οινοποιείου Μίνως και του ελαιουργείου Πολιτάκη στις Αγ.Παρασκιές.Επισης στα χωριά Μελέσες, Καλονή, Αγ.Βασίλειος, Χουδέτσι, Παρθένι, Καρκαδιώτισσα, Μεταξοχώρι, Δαμάνια, Αρκάδι, Αρμανώγεια, Χαράκι, Μελιδοχώρι, Τεφέλι, Αποσελέγειο, Πυράθι, Λιγόρτυνος, Πλακιώτισσα. Στις Μονές Αγ.Παϊσίου και Επανωσήφη καθώς και σ'όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα χωριά Τύλισσος, Γωνιές, Καμαράκι, Αστυράκι, Καμαριώτης, Αηδονοχώρι, Δόξα, Μάραθος και Δαμάστα.Στον Αρόλιθο, στο Βιοτεχνικό πάρκο Τυλίσσου, στ'αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στην Κέρη, στον ΟΤΕ Ίδης στο χωριό Ανώγεια του Δ.Ανωγείων καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στον Αρόλιθο, στις περιοχές της επιχείρησης Κουβίδη, των εγκαταστάσεων του Αρόλιθου, της επιχείρησης Τσαφαντάκη, του πρατηρίου υγρών καυσίμων Σκουλά, και της επιχείρησης Λιαδάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Γενικά στο χωριό Κορφές.

Από τη 1 έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα χωριά Τύλισσος, Γωνιές, Καμαράκι, Αστυράκι, Καμαριώτης, Αηδονοχώρι, Δόξα, Μάραθος και Δαμάστα.Στον Αρόλιθο, στο Βιοτεχνικό πάρκο Τυλίσσου, στ'αντλιοστάσια της ΔΕΥΑΗ στην Κέρη, στον ΟΤΕ Ίδης στο χωριό Ανώγεια του Δ.Ανωγείων καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μαλεβιζίου: Στις περιοχές του γηπέδου Κρουσώνα, των ελαιουργείων Σαββάκη και του Συναιτερισμού Κρουσώνα και στις περιοχές των γεωτρήσεων ΚΡ – 3, 4, 6 της ΔΕΥΑΗ.

Πέμπτη 14 Ιουλίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στις περιοχές του οικισμού βόρεια των εγκαταστάσεων της ΔΕΗ στη Θέρισσο, στην οδό Λεβήνου, στην εριοχή της επιχ.Ρομπογιαννάκη, στην περιοχή όπισθεν του καταστήματος JUMBO, του ζαχαροπλαστείου Μελλίρυτον στη Γιόφυρο, της περιοχής Βελόνι κάμπος, του 34ου Δημ.Σχολείου, της επιχειρήσεως LIDL και πρωη επιχ.Πλεκταμ στη Γιόφυρο.Επίσης στις οδούς Σβαϊστερ και Χριστομιχάλη Ξυλούρη μετά παρόδων έως τις σχολές ΟΑΕΔ.Στα Δειλινά και στα Καμίνια στις περιοχές της Αγ.Μαρίνας και της Μηχ.Καλλιέργειας και στη Λ.62 Μαρτύρων από την οδό Ελευθέρνης μέχρι το s.m.LIDL στη Γιόφυρο και στον Εσταυρωμένο στην περιοχή της επιχ.ΥΔΡΟΜΕΤΑΛ.

Από τις 7.30 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων:Στο χωριό Άνω Αρχάνες στην περιοχή του Γυμνασίου Αρχανών και της οικίας Νικολουδάκη Χράλαμπου.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Αρχανών Αστερουσίων:Στα χωριά Πραιτώρια και Πλακιώτισσα, Τεφέλι, Λιγόρτυνος, Αποσελέμης, Πυράθι, Χαράκι, Μαδές, Μελιδοχώρι, στους οικισμούς Μαδέ και Βοριάς.Στις περιοχές των αδρευτικών Κεφαλογιάννη, Χατζηβασιλείου, Αντωνάκη, Ανδρεαδάκη, Κωσταριδάκη, Δακανάλη, Κουτεντάκη και Σταυρακάκη.Επίσης στην περιοχή των επιχειρήσεων Γαβαλά και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Γενικά στο χωριό Καταλαγάρι.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων:Στο χωριό Πλακιώτισσα, στην περιοχή του εκαιουργείου Κεφαλογιάννη.

Από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο χωριό Κουνάβοι, στην περιοχή της εξόδου του χωριού προς Κώμες.

Από τις 11 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Αποστόλους στην περιοχή του αντλιοστασίου Αποστόλων στο δρόμο Αποστόλων – Θραψανού και στν περιοχή του ποιμνιοστασίου Παπουτσάκη.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Χουμέρι του Δ.Μινώα Πεδιάδος στην περιοχή της οικίας Κριτσωτάκη Ιωάννη.

Παρασκευή 15 Ιουλίου:

Από τις 5.30 έως τις 7.30 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Γενικά στις περιοχές Κατσαμπάς, Πόρου και Πατέλλες.Επίσης στις περιοχές του Αθλητικού και Πνευματικού κέντρου Πατελλών, του ξενοδοχείου Galaxy, του πρώην ιατρικού κέντρου Εγκέφαλος και στην Λ. Εθνικής Αντιστάσεως στην περιοχή του s.m.Χαλκιαδάκη.

Στην Αλικαρνασσό στις περιοχές της ΣΕΑΠ, της επιχειρήσεως τζακιών νότια της ΣΕΑΠ, των εγκατατστάσεων των καυσίμων του αεροδρομίου, των τεχνικών σχολών Αλικαρνασσού, του 3ου ΕΠΑΛ, της επιχειρήσεως Good year, των φυλακών Αλικαρνασσού, των πρώην σφαγείων και στις οδούς Δωδεκανήσου, Μαυσώλου, Δημοκρατίας, Αρτεμισίας, Κεράμου, Μαράκη, Ανθούς, Παπαοικονόμου.Στις οδούς, Ηροδότου, Ηρακλείτου, Διουνισίου, Καρίας, Σταδίου, Αγ.Τρύφωνος, Αναγεννήσεως και Αναπαύσεως. Επίσης στη Λ.Ικάρου από το Αεροδρόμιο έως την Λ.Καζαντζίδη.

Από τις 8 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι στις περιοχές των συσκευαστηρίων Τσουρδίνη – Σκουλούδη και Γαννακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τυμπακίου, του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Φαιστού: Στις Μοίρες, βόρεια του κέντρου των Μοιρών. στην περιοχή του αρδευτκού Μπλαβάκη.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στον Κόκκινο Πύργο στις περιοχές των αρδευτικών Πατρικαλάκη, Ορφανουδάκη, ΤσουπάκηΑυγενάκη, Χριστοδουλάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στρατοπέδου Καπετανάκη και των φωτοβολταϊκών Σκουλούδη, Επιχειρ.Α.Ε.

Από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Πέρι του Δ.Φαιστού, στην περιοχή της ιδιοκτησίας Παπαδάκη Εμμ.

Από τη 1 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Πιτσίδια του Δ.Φαιστού, στην περιοχή μετά το αρτοποιείο Ζουριδάκη.

Από τις 3 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Φαιστού: Στο Τυμπάκι στις περιοχές των συσκευαστηρίων Τσουρδίνη – Σκουλούδη και Γαννακάκη, του Τουριστικού Περιπτέρου, των εγκαταστάσεων του Βιολογικού καθαρισμού και των αρδευτικών Παπαδάκη, Ταβερναράκη, Κυδωνάκη και Γιαννουλάκη.Επίσης στον Κόκκινο Πύργο και στις περιοχές των αρδευτικών Πετειναράκη, Λατζουράκη, ξενοδοχείου Βογιατζάκη, θερμοκηπίου Μαλεφιτσάκη, στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου Τυμπακίου, του Στρατόπεδου Καπετανάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ