Βασιλιάς στο θρόνο του ο Τζόκοβιτς στο Wimbledon 3-1: Τέταρτη σερί κατάκτηση και 21 grand slam

Petite Perle 300×250

Ο Νικ Κύργιος το πάλεψε, πήρε το πρώτο σετ, αλλά ο Νόβακ Τζόκοβιτς ήταν σαρωτικός στη συνέχεια και με 3-1 κατέκτησε για 4η σερί χρονιά το Wimbledon, ξεπερνώντας σε Grand Slam τον τεράστιο Φέντερερ!

Το εξωπραγματικό σερβίς του Νικ Κύργιου δεν ήταν αρκετό για να εμποδίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς να επιστρέψει στις κατακτήσεις grand slam. Με το 3-1 στο Wimbledon έφτασε τις 21 νίκες, μία πίσω από τον Ράφα Ναδάλ.

Η πρώτη παρουσία του Νικ Κύργιου σε τελικό grand slam τα είχε όλα εκτός από νίκη στο Wimbledon, αφού αυτή κατέληξε στον ακαταμάχητο Νόβακ Τζόκοβιτς. Το 4-6 6-3 7-6 έδωσε το τρόπαιο του Wimbledon και φέτος στον Σέρβο πρωταθλητή (για 4ο σερί τουρνουά), ο οποίος έφτασε τις 21 κατακτήσεις major, μία πίσω από τον Ράφα Ναδάλ και μία μπροστά από τον Ρότζερ Φέντερερ.

Ο Τζόκοβιτς είχε τις απαντήσεις στο άψογο σερβίς του Κύργιου (τελείωσε με ρεκόρ απέναντι στον Σέρβο σε τελικούς major). Τουναντίον, ο Αυστραλός δεν είχε τις απαντήσεις στα περιοδικά meltdowns του, πότε απέναντι σε θεατές, πότε απέναντι στο box του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ