Αύριο η απόφαση της δίκη για διακίνηση ναρκωτικών οικογένειας από το Φόδελε

Petite Perle 300×250

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη της οικογένειας στο Φόδελε που συνελήφθησαν τον Σεπτέμβριο του 2021 και κατηγορούνται ότι διακινούσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Στο εδώλιο έκατσαν πέντε άτομα και συγκεκριμένα ο 49χρονος πατέρας, ο  26χρονος γιος του, δύο συγγενικά τους πρόσωπα, 26 και 24 ετών αντίστοιχα, καθώς επίσης και ένας 29χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την διάρκεια της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που είχε πραγματοποιηθεί τότε είχε συλληφθεί και ο 13χρονος γιος του, ο οποίος μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος ενώ σε βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Την ίδια τύχη, είχε και η μητέρα του που είχε συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου καθώς και τρεις αλλοδαποί οι οποίοι κατά την αστυνομική επιχείρηση στο Φόδελε φέρονται να προμηθεύονταν ποσότητες ναρκωτικών. Ενώ συνολικά οι αρχές εντόπισαν και πάνω από 5 κιλά χασίς και 344 γραμμάρια κοκαΐνης.

xasis-fodele-1

Τι δήλωσαν οι κατηγορούμενοι

Σήμερα κατά τη διάρκεια της δίκης ο 26χρονος γιος του 49χρονου υποστήριξε ότι είναι εξαρτημένος και η ποσότητα κοκαΐνης που βρέθηκε ήταν για δική του χρήση, κάτι που ισχυρίστηκε και ο ξάδερφός του για την ποσότητα χασίς. Την ίδια ώρα οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι δήλωσαν αθώοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δίκη αναμένεται να συνεχιστεί αύριο όπου και αναμένεται να βγει η απόφαση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ