Σκύλος δάγκωσε μικρό κορίτσι στο Γάζι

Petite Perle 300×250

Επίθεση από αδέσποτο σκύλο δέχτηκε ένα μικρό κορίτσι στο Γάζι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. 

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης, στην οδό Δροσίνης που βρίσκεται πίσω από το Δημαρχείο Μαλεβιζίου, όταν ο  σκύλος δάγκωσε το κοριτσάκι προκαλώντας του τραύματα στο πόδι.

Άμεσα το παιδί μεταφέρθηκε στην ΤΟΜΥ Μαλεβιζίου στο Παιδιατρικό τμήμα όπου και του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και η κατάλληλη αγωγή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε από την αστυνομία Μαλεβιζίου, η Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Χρύσα Λυρώνη, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα.

Με την συνδρομή της υπηρεσίας και της ίδιας το σκυλί μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο και του έγιναν οι προβλεπόμενες εξετάσεις. Τα αποτελέσματα θα βγουν τέλος της εβδομάδας και θα ενημερωθεί η οικογένεια του κοριτσιού σχετικά.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την κ. Λυρώνη ο συγκεκριμένος σκύλος δεν είχε εμφανίσει κατά το παρελθόν επιθετική συμπεριφορά. Αντιθέτως, πρόκειται για ένα φιλικό ζώο, που το φροντίζουν όλοι στην πλατεία του Δημαρχείου.

Ωστόσο, σήμερα γείτονες την ενημέρωσαν ότι και πέρυσι είχε επιτεθεί σε ένα παιδί.

Να σημειωθεί ότι μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων το σκυλί φιλοξενείται προσωρινά και δεν κυκλοφορεί ελεύθερο στις γειτονιές του Γαζίου.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ