Στην Κρήτη Βασίλης Κικίλιας και Τάκης Θεοδωρικάκος

Petite Perle 300×250

Την Κρήτη επισκέπτονται τα επόμενα 24ωρα οι υπουργοί Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας και Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Το επίσημο πρόγραμμα των επισκέψεών τους δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Ηρακλείου, ο υπουργός Τουρισμού αναμένεται να φτάσει στο νησί αύριο το πρωί (13/7) και πρώτος του σταθμός θα είναι το Ρέθυμνο, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί το νομό Ηρακλείου και συγκεκριμένα την Χερσόνησο, όπου αναμένεται να βρεθεί σε αγροτοτουριστικό κατάλυμα και στο δήμο Χερσονήσου.

Αργότερα, το απόγευμα, στο Ηράκλειο θα συμμετάσχει σε σύσκεψη με τουριστικούς φορείς και στελέχη του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου. Την επομένη, Πέμπτη, θα επισκεφθεί το Λασίθι, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Στην Κρήτη θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Θα επισκεφθεί το Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Ρέθυμνο, με το επίκεντρο του ενδιαφέροντος να στρέφεται στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο, η κατασκευή του οποίου εντάχθηκε προσφάτως στο Τομεακό Πρόγραμμα του Υπουργείου Υποδομών και αναμένεται να δημοπρατηθεί εντός του μήνα.

Πηγη: ΕΡΤ

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ