Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση έφερε 22 συλλήψεις στο Ηράκλειο!

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Πραγματοποιήθηκαν 189 έλεγχοι σε οχήματα και 403 έλεγχοι σε άτομα

Βεβαιώθηκαν συνολικά 163  παραβάσεις  

Οι αστυνομικοί έλεγχοι στοχεύουν στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (13.07.2022)  εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε τουριστικές περιοχές του Ηρακλείου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ηρακλείου, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου και Μεσσαράς, της Ομάδας Πεζών Περιπολιών Ηρακλείου, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου, του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ηρακλείου, του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου  και του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, ελέγχθηκαν τετρακόσια τρία (403 ) άτομα και εκατόν ογδόντα εννέα (189) οχήματα.

Συνολικά πραγματοποιήθηκαν εικοσιπέντε (22) συλλήψεις από τις οποίες:

Μία (1) για μέθη

Οχτώ (8) για στέρηση αδείας οδήγησης

Τρεις (3) για στέρηση πιστοποιητικού υγείας σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Μια (1) για ηχομέτρηση σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

Εννέα (9) για άγρα πελατών

Επίσης βεβαιώθηκαν εκατόν εξήντα  (160) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τρεις (3) παραβάσεις  για πλανόδιο εμπόριο χωρίς άδεια.

Η δράση αυτή είναι στοχευόμενη και αποσκοπεί τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστεί σε όλες τις περιοχές της Κρήτης.

Related Articles