Παραδίδεται σύντομα ο κόμβος Κουνάβων στην κυκλοφορία

Petite Perle 300×250

Ο κόμβος των Κουνάβων στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων Ηρακλείου, είναι μια από τις άμεσες δράσεις της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης.

Αφότου εξασφαλίστηκε η άδεια για την διακοπής κυκλοφορίας έως 26 Ιουλίου 2022, άρχισαν τα έργα ασφαλτόστρωσης του κόμβου και τέλεσης των συνοδευτικών εργασιών σε μήκος 1400 μέτρων εκατέρωθεν της γέφυρας.

Επισταμένη υποχρέωσή της υπηρεσίας, είναι η ολοκλήρωση των εργασιών και η έγκαιρη παράδοση του κόμβου των Κουνάβων στην κυκλοφορία τάχιστα.

Συμπληρωματικές εργασίες μπορούν να τελεστούν στην συνέχεια, χωρίς διακοπή της κυκλοφορίας και έτσι αναπληρώνεται η πολύμηνη αναμονή, με σύντομους ρυθμούς παράδοσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Σκουλάς δήλωσε:

Ζητούμε την καλοκαιρινή υπομονή και την συναίνεση των πολιτών της ευρύτερης περιοχής που χρησιμοποιούν τον δρόμο.  Υποσχόμαστε, ως αντίτιμο, την σύντομη αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας και της ποιότητας ζωής στην περιοχή.

Η παράδοση του κόμβου αυτού, θα διευκολύνει την κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Ηράκλειο -Πύργος  και Ηράκλειο – Βιάννος. Σε άξονες δηλαδή, όπου η υπηρεσία μας επεμβαίνει διαρκώς βελτιωτικά και με άλλα έργα.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ