Νέα παράταση για τους δασικούς χάρτες μέχρι την 31/7

Petite Perle 300×250

Επικοινωνία με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ρεθύμνου της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστας Σκρέκας αντιλαμβανόμενος τα προβλήματα και την αγωνία των πολίτων που  επιθυμούν να εκφράσουν αντιρρήσεις επί του αναμορφωμένου δασικού χάρτη ανταποκρίθηκε στην πρόταση του κ. Κεφαλογιάννη για νέα παράταση με νέα καταληκτική  ημερομηνία  την 31η Ιουλίου 2022.

Όπως τόνισε ο κ. Κεφαλογιάννης « Συνεχίζουμε την προσπάθεια δίνοντας ακόμα περισσότερο χρόνο  στη σταθερή  πορεία αντιμετώπισης του ζητήματος των δασικών χαρτών. Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα για την άμεση ανταπόκριση με δεδομένο ότι η εκ νέου χορήγηση της παράτασης κρίνεται επιτακτική τόσο για τα τεχνικά προβλήματα που ανέκυψαν λόγο του μεγάλου όγκου αντιρρήσεων τις τελευταίες μέρες αλλά και για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών μέσα από την ομαλή ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών».

Για το θέμα αυτό ενημέρωση υπήρχε και στην ΠΕΔ Κρήτης. Σε επικοινωνία που είχαν ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Αμυράς και ο Προέδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γ. Κουράκης, ο Υφυπουργός
ενημέρωσε ότι το Υπουργείο θα ανακοινώσει την παράταση της προθεσμίας για
την υποβολή αντιρρήσεων για τους Δασικούς Χάρτες έως στις 31 Ιουλίου 2022.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ