«New waves»: Η νέα έκθεση ζωγραφικής στο Φόδελε

Petite Perle 300×250

«New waves» ονομάζεται η νέα έκθεση, η οποία ξεκινάει σήμερα στο μουσείο El Greco στο Φόδελε και μέσω αυτής, η καλλιτέχνης Katarzyna Lukaszewicz, προσδοκά να διαγράψει μια νέα τάση στον κόσμο της τέχνης. Η κα Lukaszewicz είναι μια διεπιστημονική καλλιτέχνης, ζωγράφος και γραφίστρια, απόφοιτος της Ακαδημίας Τεχνών Strzemiński Łódź (ASP Łódź) και με μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

Τα έργα που παρουσιάζονται στην έκθεση δημιουργήθηκαν κατά την περίοδο 2019-2022. Η ζωγράφος αναφέρει, ότι πάντα δημιουργούσε τα έργα της κάτω από την επίδραση των συναισθημάτων ή του προβληματισμού της για τη ζωή. Συχνά προσθέτει σε αυτά μοτίβα, τα οποία είδε σε ένα όνειρο ή που συμβόλιζαν κατά κάποιο τρόπο μια δεδομένη κατάσταση. Ονόμασε αυτή την έκθεση "Νέο κύμα" επειδή αφορά την αναζήτηση της δικής της τάσης.

Τέλος, υπογραμμίζει ότι κάθε στοιχείο στην τέχνη της, όπως είναι το χρώμα, η υφή, η σύνθεση, η γραμμή, έχει τη δική του δύναμη και το δικό του μήνυμα. Ελάτε λοιπόν να το ανακαλύψουμε!

Η διάρκεια της έκθεσης είναι 16-31 Ιουλίου και οι ώρες λειτουργίας του μουσείου είναι 09:00-19:00 (Κάθε Τρίτη- Κλειστά). Είσοδος ελεύθερη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ