42η καλοκαιρινή έκθεση βιβλίου – Παρουσίαση συγγραφέα Αλκιβιάδη Σκουλά

Petite Perle 300×250

Τη Δευτέρα 25 Ιουλίου και ώρα 20:00 στην Πλατεία Ελευθερίας (καφέ GRANO NUOVO) θα γίνει η παρουσίαση του συγγραφέα Αλκιβιάδη Σκουλά.

Η παρουσίαση γίνεται στα πλαίσια της 42ης καλοκαιρινής έκθεσης βιβλίου που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Σύλλογος Εκδοτών & Βιβλιοχαρτοπωλών Ηρακλείου Κρήτης στην Πλατεία Ελευθερίας από τις 20 Ιουλίου έως 7 Αυγούστου.

Στο πάνελ θα συνοδεύσουν τον συγγραφέα, η γραφίστρια και συγγραφέας Κλαίρη Καμπάνη και η βρεφονηπιαγωγόςΜαρουσώ Παπαδάκη, όπου θα συζητήσουν για αστυνομική λογοτεχνία, θρίλερ μυστηρίου και όχι μόνο!

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Αλκιβιάδης Σκουλάς, με καταγωγή από τα Ανώγεια Ρεθύμνου, γεννήθηκε το 1988 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου και διαμένει. Η αγάπη του για το σκίτσο άνθισε σε ηλικία δύο χρόνων, επηρεασμένος καλλιτεχνικά απ' τον παππού του, λαϊκό ζωγράφο και γλύπτη Αλκιβιάδη Σκουλά «Γρυλιό».

Στην Αθήνα, σπούδασε εφαρμοσμένες τέχνες επιλέγοντας τον κλάδο του 3D Animation και της γραφιστικής. Επίσης, είναι λάτρης του κινηματογράφου, της εικονογράφησης, και στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται ερασιτεχνικά με τη μουσική παίζοντας μαντολίνο.

Η λογοτεχνία μπήκε στη ζωή του το 2014, όταν κι άρχισε εντατικά να διαβάζει ιστορικά, αστυνομικά και ψυχολογικά θρίλερ. Η ανάγνωση τον οδήγησε στη συγγραφή.

Έχει γράψει τα εξής 3 αστυνομικά μυθιστορήματα: Καρτέρι θανάτου, Στίγμα Θανάτου και "Στην πόλη του εγκλήματος"

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ