Γιάννης Μιχελιδάκης: Έφυγε από τη ζωή ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας και φίλος της Ροδιάς

by litsa TSANTIRAKI

Τελευταία Ενημέρωση:

Συγκίνηση προκάλεσε στην πόλη του Ηρακλείου η απώλεια του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Αρ. Μιχελιδάκη, ο οποίος κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 18 Ιουλίου 2022, σε ηλικία 92 ετών

Συγκίνηση προκάλεσε στην πόλη του Ηρακλείου η απώλεια του γνωστού επιχειρηματία Γιάννη Αρ. Μιχελιδάκη, ο οποίος κατέληξε τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 18 Ιουλίου 2022, σε ηλικία 92 ετών.

Ο αείμνηστος Γιάννης Μιχελιδάκης ξεχώριζε για τις αρχές και την εντιμότητα του και η κοινωνία του Ηρακλείου έτρεφε μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπό του. Ασχολήθηκε καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής του με τον επιχειρηματικό κλάδο, δημιουργώντας μια πρότυπη κτηνοτροφική μονάδα στη Φοινικιά, ενώ μαζί με τον αδελφό του Σάββα, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή, ίδρυσαν το γνωστό ξενοδοχείο «Ηράκλειον», ξεχωρίζοντας στον τουριστικό κλάδο.

Ο Γιάννης Μιχελιδάκης υπέστη το προηγούμενο διάστημα εγκεφαλικό και νοσηλευόταν στο ΠΑΓΝΗ και έδινε τη δική του μάχη, έχοντας συνεχώς στο πλευρό του την οικογένεια του. Αγαπούσε ιδιαίτερα τη Ροδιά, περιοχή στην οποία βρίσκεται το πατρικό του, στο οποίο περνούσε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του και υπάρχει προτομή του παππού του Αντωνίου Μιχελιδάκη που είχε διατελέσει Πρωθυπουργός της Κρητικής Πολιτείας.

Μαζί με τη σύζυγό του Νόρμα απέκτησαν τρία παιδιά, τον Αριστείδη, τον Αντώνη και τον Ζαχαρία.

Related Articles