Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χαϊφα

Petite Perle 300×250

Με βασικούς τους Τικίνιο, Κανέ και Μανωλά θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ενδεκάδα με εκπλήξεις από τον Πέδρο Μαρτίνς! Γνωστές έγιναν οι αρχικές επιλογές του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μακάμπι Χάιφα, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με τον Πορτογάλο τεχνικό να επιλέγει ως βασικό τον Τικίνιο (αντί του Ελ Αραμπί) αλλά και τους Κανέ και Μανωλά (έπαιζε το ενδεχόμενο συμμετοχή τους).

Συγκεκριμένα, σε σύστημα 4-2-3-1, ο Βατσλίκ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με τους ΒρσάλικοΜανωλάΣισέ και Ρέαμπτσιουκ να συνθέτουν την τετράδα της άμυνας, από τα δεξιά προς τα αριστερά. Δίδυμο στα χαφ θα είναι οι Εμβιλά και Κανέ, με τον Αγκιμπού Καμαρά να κινείται σε πιο προωθημένο ρόλο. Οι Μασούρας και Ζινκερνάγκελ θα βρίσκονται στις δύο πτέρυγες, ενώ ο Τικίνιο στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ – Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Κανέ – Μασούρας, Α. Καμαρά, Ζινγκερνάγκελ – Τικίνιο.

Στον πάγκο για τους Πειραιώτες: Τζολάκης, Παπαδούδης, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκης, Κουντέ, Ελ Αραμπί, Παπασταθόπουλος, Ζοάρο Καρβάλιο, Άβιλα, Βαλμπουενά, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Ραντζέλοβιτς.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ