Ήττα-σοκ για τον ΠΑΟΚ στη Σόφια με 2-0 από τη Λέφσκι

Petite Perle 300×250

Ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου ηττήθηκε 2-0 από τη Λέφσκι Σόφιας, η οποία δεν κατάφερε να συμπληρώσει ούτε 18άδα (έξι παίκτες στον πάγκο).

Η ρεβάνς των δύο ομάδων για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Conference League θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Ιουλίου (20:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 42ο δευτερόλεπτο, όταν από κεφαλιά του Κάργα προς τα πίσω, ο Γουέλτον βγήκε τετ-α-τετ με τον Κοτάρσκι και τον «κρέμασε».

Το ρολόι σημάδευε το 19ο λεπτό, όταν ο Μιλάνοφ διέσχισε ανενόχλητος το μισό γήπεδο, έβγαλε παράλληλη μπαλιά και ο Μπαρί δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0 για τη Λέφσκι.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, δημιούργησε 2-3 καλές φάσεις, ενώ οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους απείλησαν εκ νέου με σουτ του Μπαρί στο 38′ (το έβγαλε ο Κοτάρσκι).

Τα ατομικά λάθη και ο χαμηλός βαθμός στη δημιουργικότητα των φιλοξενούμενων, όπως επίσης η αποτελεσματικότητα της Λέφσκι, είχαν ως αποτέλεσμα να γραφτεί το 2-0 στο ημίχρονο.

Ο ΠΑΟΚ κράτησε την μπάλα χωρίς ωστόσο να προσεγγίσει τα αντίπαλα καρέ, ήταν παντελώς ακίνδυνος στο β' ημίχρονο και οι γηπεδούχοι έφτασαν σε μία, ανέλπιστα, άνετη νίκη.

Πηγη: https://www.sportime.gr

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ