Τύλισος: Μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την ενδοοικογενειακή βία (φώτο)

Petite Perle 300×250

Με σημαντικές τοποθετήσεις και παρουσίες πραγματοποιήθηκε απόψε στην αίθουσα συνεδριάσεων (αμφιθέατρο) της Δημοτικής Πινακοθήκης Τυλίσου εκδήλωση με θέμα την ενδοοικογενειακή βία.

Διοργανωτές ήταν ο Σύλλογος Γυναικών Τυλίσου η Δίκτυννα σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Νομού Ηρακλείου.

Χαιρετισμό απεύθυνε η πρόεδρος της Δίκτυννα και οικοδεσπότης Κωνσταντίνα Χαλκιαδάκη.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Λάμπρος Βαμβακάς, οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Γρηγόρης Περυσινάκης- Χαράλαμπος Κουτσογιάννης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρίνα Βογιατζή και Εύα Πιτσικάκη-Κουτσογιαννάκη.

Επίσης παρευρέθηκαν οι πρόεδροι των Κοινοτήτων Γαζίου- Τυλίσου Βαγγέλης Παρασύρης και Μανώλης Βασιλάκης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Γιώργος Φασουλάκης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Τυλίσου Βαγγέλης Τσαγκαράκης, ο εφημέριος Τυλίσου πατήρ Γεώργιος Μαλλιωτάκης, ο εφημέριος Λουτρακίου πατήρ Εμμανουήλ Αστυρακάκης και οι πρόεδροι πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Μενέλαος Σκουλούδης και Ανδρέας Παντερής.

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. της Δίκτυννα ευχαριστούν τους χορηγούς:

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ