Έγινε το μπαμ: Στον ΠΑΟΚ ο Άκης Κουράκης

Petite Perle 300×250

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άκης Κουράκης όπου έμεινε ελεύθερος από τον Αλμυρό.

Ο νεαρός ταλαντούχος επιθετικός θέλει να βαδίσει στα βήματα του πατέρα του Νίκου που με 276 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Κρουσώνα και ήταν αρχηγός επί σειρά ετών.

Ο Άκης Κουράκης αποτελεί μία πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ και σίγουρα θα τον βοηθήσει στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α1.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ …..276 γκολ με την φανελα του ΠΑΟΚ πρώτος σκόρερ όλων των εποχών ,ηγέτης , και αρχηγος επι σειρά ετών στην ΟΜΑΔΑ του τόπου και της καρδιας του …… η ιστορία συνεχιζεται και γράφεται με την σκυτάλη να την παραλαμβάνει ο πρωτότοκος και άξιος διάδοχος του παλαίμαχου πλέον Νίκου ….υιός ΑΚΗΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ!

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του δεν άργησε να ξεχωρίσει από τις ακαδημιες του ΠΑΟΚ όπου και ξεκίνησε μεταπηδοντας στις Κ17 και Κ19 του ΟΦΗ φτανοντας μια ανάσα από την πρώτη ΟΜΑΔΑ μεταγράφηκε πριν 2χρονια στον ΑΛΜΥΡΟ της Γ εθνικης εχοντας πετύχει συνολικά 17 τέρματα!

Η ιστορία συνεχιζεται ……ΑΚΗ η μεγαλη οικογενεια του ΠΑΟΚ και η κοινωνια όπου και εσυ ανήκεις σε καλωσόριζει στο σπιτι σου και σου ευχεται από καρδιας υγεία , και κάθε επιτυχια στην νέα σου προσπάθεια!

ΔΣ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και στέκεται

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ