H Αντζελίνα Τζολί φαίνεται να κερδίζει τη δικαστική διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ

Petite Perle 300×250

Η Αντζελίνα Τζολί κέρδισε τη δικαστική διαμάχη εναντίον του πρώην συζύγου της, Μπραντ Πιτ, στον άκρως… «συναισθηματικό τους πόλεμο» για το οινοποιείο «Chateau Miraval», στη Νότια Γαλλία, όπου παντρεύτηκαν το 2014, σύμφωνα με το «Page Six».

Η Αντζελίνα Τζολί δεν ήθελε να έχει τίποτα που να τη συνδέει με τον Μπραντ Πιτ, γι' αυτό αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό της από το επιτυχημένο οινοποιείο που ο ηθοποιός είχε δημιουργήσει.

Στην τελευταία τους αψιμαχία, η ομάδα της διάσημης ηθοποιούς ζήτησε έγγραφα από τον Πιτ, τον επιχειρηματικό του διευθυντή και την εταιρεία του, Mondo Bongo. Το στρατόπεδο του Πιτ πάλεψε με νύχια και με δόντια για να απορρίψει το αίτημα της Τζολί για τα έγγραφα και την αλληλογραφία.

Αντζελίνα Τζολί: Κερδίζει τη διαμάχη με τον Μπραντ Πιτ

Όμως την Παρασκευή, ένας δικαστής στο Λος Άντζελες είπε ότι ο ηθοποιός και οι συνεργάτες του πρέπει να παραδώσουν τα στοιχεία στους δικηγόρους της πρώην συζύγου του και δεν μπορεί να υπάρξει άλλη καθυστέρηση.

Όταν κατά τη διάρκεια του χωρισμού της, η ίδια συμφώνησε να πουλήσει το μερίδιό της στον κολοσσό Stoli, ο πρώην σύζυγός της της έκανε μήνυση για να σταματήσει τη διαδικασία, με το επιχείρημα ότι ενώ έπρεπε πρώτα να κάνει προσφορά στον ίδιο πριν ψάξει αλλού για αγοραστές, η ίδια αθέτησε τη συμφωνία που είχαν κάνει στο παρελθόν.

Πηγές κάνουν λόγο για θυμό από την πλευρά του ηθοποιού, που δεν τον αφήνει να σκεφτεί ψύχραιμα. «Κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα ήταν χαρούμενος για τη Stoli. Έχουν ένα δυνατό μάρκετινγκ και δίκτυο διανομής. Δεν μπορεί να δει πέρα από το μίσος του για τη Τζολί», δήλωσε πηγή στο κοντινό περιβάλλον της ηθοποιού.

Από την άλλη, η πλευρά του Πιτ υπογραμμίζει πως όχι μόνο η συμφωνία με τη Stoli δεν είναι εύκολη, αλλά ότι ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια του γάμου τους με τη Τζολί, είχε απορρίψει προσφορά του κολοσσού, από τη στιγμή που ένα τέτοιο σενάριο πρόκειται να γκρεμίσει ό,τι έχει χτίσει με κόπο μόνος του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ