Τέλος από την ΑΕΚ ο Βόσνιος αμυντικός Βράνιες

Petite Perle 300×250

Παρελθόν αποτελεί από την Ένωση ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός.

ΑΕΚ και Όγκνιεν Βράνιες τράβηξαν και επίσημα χωριστούς δρόμους. Ο 33χρονος στόπερ δεν βρισκόταν στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα για την νέα αγωνιστική περίοδο, με τον ίδιο να προπονείται εδώ και καιρό με το γκρούπ των «κομμένων» στα Σπάτα.

O Βράνιες είχε επιστρέψει πέρυσι στην Ένωση, καταγράφοντας με τα κιτρινόμαυρα  23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας και 3 γκολ.

Πλέον ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης ποδοσφαιρικής του στέγης, με την τουρκική Χάιτασπορ να έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Όγκνιεν Βράνιες και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός ήρθε για πρώτη φορά στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2017 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που στέφθηκε Πρωταθλήτρια το 2018, ενώ έγινε και ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία της Α' Εθνικής που πέτυχε χατ-τρικ (ΑΕΚ-Ξάνθη 4-0 στις 18/2/2018).

Το καλοκαίρι του 2018 πωλήθηκε στην Άντερλεχτ και έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην ΑΕΚ ως δανεικός από τη βελγική ομάδα. Τον Ιούλιο του 2021 πραγματοποίησε τη δεύτερη επιστροφή του, αυτή τη φορά με μεταγραφή. Συνολικά αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 106 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 10 φορές.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ