Ένα βήμα πίσω έκανε το Τοπικό Συμβούλιο Κρουσώνα μετά τις εγγυήσεις του Περιφερειάρχη και του Δημάρχου

Petite Perle 300×250

Στο γραφείο του Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη έδωσαν "τα χέρια ξανά" το Τοπικό Συμβούλιο του Κρουσώνα και ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας.

Αυτό που υπερίσχυσε ήταν το καλό του τόπου και αυτό ήταν το ζητούμενο για όλες τις πλευρές.

Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα όπως λένε οι πληροφορίες με τις δυο πλευρές να θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις εντάσεις των τελευταίων ημέρων και να γίνει μια συνάντηση ουσίας, κι αυτό επετεύχθη διότι όλοι ήθελαν να βρουν λύσεις.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης τέθηκε ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τα έργα που διεκδικεί η τοπική κοινωνία, κάτι που οδήγησε και στην ανάκληση των παραιτήσεων.

Στη συνάντηση εκτός από τα μέλη που παραιτήθηκαν, τον δήμαρχο Μαλεβιζίου, τον Περιφερειάρχη Κρήτης, ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, ο δημοτικός σύμβουλος από την αντιπολίτευση με καταγωγή από Κρουσώνα Γιώργος Βαλτζάκης, κι ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Φασουλάκης, επίσης από τον Κρουσώνα.

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του αντιδημάρχου Οικονομικών, Γρηγόρη Φασουλάκη.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί μας ο κ. Γρηγόρης Φασουλάκης μας διευκρίνισε ότι ο λόγος της απουσίας του ήταν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις καθώς είχε εφημερία στο νοσοκομείο.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ