Δήμος Αγίου Βασιλείου: Προγραμματική Σύμβαση με τη Δαίδαλος Α.Ε –ΟΤΑ

Petite Perle 300×250

Για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής στο Δήμο Αγίου Βασιλείου

Προγραμματική σύμβαση με σκοπό την τεχνική και διοικητική υποστήριξη του Δήμου Αγίου Βασιλείου για έργα διαχείρισης λυμάτων που υλοποιεί ο Δήμος, υπέγραψαν ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου κ. Γιάννης Ταταράκης και ο πρόεδρος της Δαίδαλος Α.Ε-ΟΤΑ κ. Κωνσταντίνος Φασουλάκης.

Αντικείμενο της προγραμματικής σύμβασης είναι η αμοιβαία συνεργασία των συμβαλλόμενων μερών, με συνδυαστικές δράσεις και ενέργειες, και ειδικότερα η ανάληψη της υποχρέωσης επίβλεψης από την Δαίδαλος Α.Ε – ΟΤΑ, τριών σημαντικών έργων υποδομής που χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα «Α. Τρίτσης» και αναμένεται να μπουν άμεσα σε τροχιά υλοποίησης από τον Δήμο Αγίου Βασιλείου, προκειμένου ο Δήμος να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις επιχειρησιακής επάρκειας για την αποτελεσματική υλοποίηση των ακόλουθων υποέργων:

  1. «ΔΙΚΤΥΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΑΚΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ»
  2. «ΕΡΓΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ, ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΟΞΑΡΕΣ, ΠΑΛΕΣ Δ.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑΣ, ΜΙΞΟΡΡΟΥΜΑΤΟΣ, ΑΝΩ ΜΙΞΟΡΡΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΙΝΗΣ Δ.Ε. ΛΑΜΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ»
  3. «ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΚΟΞΑΡΕΣ, ΠΑΛΕΣ Δ.Ε. ΦΟΙΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓ. ΠΕΛΑΓΙΑΣ,ΜΙΞΟΡΡΟΥΜΑΤΟΣ, ΑΝΩ ΜΙΞΟΡΡΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΙΝΗΣ Δ.Ε. ΛΑΜΠΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ»

      Κατά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αγίου Βασιλείου στο Σπήλι παραβρέθηκε και ο Γεν. Διευθυντής της Δαίδαλος Α.Ε – ΟΤΑ κ. Θ. Κύρκος.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ