Στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με τον μάνατζερ του Ζόρζε Μέντες

Petite Perle 300×250

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο Κάρινγκτον μαζί με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες. Κρίσιμες συζητήσεις εν όψει με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Πορτογάλος σταρ έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, στο Κάρινγκτον, συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες.

Ο 37χρονος σταρ, που έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα, θα έχει καθοριστικές συζητήσεις με τον προπονητή, Έρικ Τεν Χαγκ, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» σε πρώτη φάση ήταν κάθετα αντίθετοι στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, ενώ ο παίκτης απείχε από την περιοδεία της Γιουνάιτεντ σε Ταϊλάνδη και Αυστραλία κάνοντας προπονήσεις μόνος του στην πατρίδα του.

Την περασμένη περίοδο ο CR7 είχε 24 γκολ σε 38 εμφανίσεις με τους «κόκκινους διαβόλους», ωστόσο η αποτυχία της ομάδας να κερδίσει το εισιτήριο για το Champions League τον ωθεί στην έξοδο, καθώς ο ίδιος φέρεται να θέλει να συνεχίσει να παίζει στην κορυφαία διοργάνωση.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ