Με επιτυχία το γλέντι στον Κολυβά (φώτο-βίντεο)

Petite Perle 300×250

Αμέσως μετά το τέλος του Εσπερινού στον Άγιο Παντελεήμονα Κολυβά στον περιβάλλον χώρο της εκκλησίας πραγματοποιήθηκε κρητική βραδιά με το συγκρότημα του Αντώνη Κόκκινου.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της ενορίας αφού τα έσοδα της βραδιάς θα πάνε για καλό σκοπό και πιο συγκεκριμένα για το συσσίτιο που προσφέρεται σε εβδομαδιαία βάση σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, με την ευθύνη του πατήρ Κωσταντίνου Πετούση, για τον οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το πολύπλευρο έργο που επιτελεί.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας, συντροφιά με τους αντιδημάρχους Γιώργο Πετούση, Γρηγόρη Φασουλάκη, Χαράλαμπο Κουτσογιάννη, τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Γιάννη Βάμβουκα και τους Βαγγέλη Παρασύρη, Γιάννη Άσπρη πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Κοινότητας Γαζίου.

Σε διπλανό τραπέζι καθόταν η παράταξη Νέοι Δρόμοι με επικεφαλής το Θανάση Κύρκο, τους δημοτικούς συμβούλους Άρη Σαλούστρο Δημήτρη Τζεδάκη, Γιώργο Βαλτζάκη, τους προέδρους των Κοινοτήτων Τυλίσου, Μονής Μαράθου, Μανώλη Βασιλάκη, Γιάννη Πατραμάνη και Φάνη Κοκκινάκη. Επίσης στο τραπέζι ήταν και ο περιφερειακός σύμβουλος Λάμπρος Βαμβακάς και ο τέως αντιδήμαρχος Μανώλης Σαμόλης.

Το δικό του παρών έδωσε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Μαλεβιζίου Γιώργος Φασουλάκης με το δημοτικό σύμβουλο Μιχάλη Ξυλούρη και την παρέα του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ