Τσάβι: Ο Μέσι αξίζει να έχει μία τελευταία ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα

Petite Perle 300×250

Ο Τσάβι μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι και τις πιθανότητες επιστροφής του στην Μπαρτσελόνα, ενώ έκανε αναφορά και στους Κουντέ και Λεβαντόφσκι.

Την επιθυμία του να δει ξανά τον Λιονέλ Μέσι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τόνισε μέσω συνέντευξης Τύπου ο Τσάβι, ο οποίος δεν έκρυψε και την ικανοποίησή του για την απόκτηση του Κουντέ και τη μέχρι τώρα παρουσία του Λεβαντόφσκι.

Ο καταλανός τεχνικός δήλωσε πως περιμένει να επιστρέψει ο αργεντινός σούπερ σταρ στην Μπαρτσελόνα, διότι αξίζει μια τελευταία ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα, ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να τελειώσει από τους Μπλαουγκράνα με χειροκρότημα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω να τελειώσει στην Μπαρτσελόνα, με χειροκρότημα σε κάθε γήπεδο» τόνισε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ο πρόεδρος των Καταλανών, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι συντονισμένος και ο Τσάβι, αν λάβει κανείς υπόψη τις δηλώσεις που έκανε στο πλαίσιο του κυριακάτικου (31/7) φιλικού αγώνα με τη Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς.

«Το είχα πει και πιο πριν πως είναι ουτοπία να μιλάμε τώρα για τον Μέσι. Μακάρι να μην είχε τελειώσει ποτέ η θητεία του. Νομίζω ότι του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία, μια τελευταία ευκαιρία, όμως αυτό είναι για του χρόνου. Έχει συμβόλαιο. Τον θέλω στην Μπαρτσελόνα, ναι» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Τσάβι, ο οποίος μίλησε και για τους Ζιλ Κουντέ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι:

«Είμαι χαρούμενος με την άφιξή του, θα μας δώσει πολλές επιλογές. Μπορεί να παίξει ως μπακ, όπως και ο Αραούχο. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός. Θα παίζει όποιος είναι καλύτερος» δήλωσε αναφορικά με το τελευταίο απόκτημα των Μπλαουγκράνα, ενώ για τον πολωνό φορ πρόσθεσε τα εξής: «Κάνει τη διαφορά παρόλο που δεν έχει βάλει γκολ. Έχει ευκαιρίες γιατί είναι πάντα σε καλή θέση. Είναι κορυφαίος».

Για τους στόχους του με τους Μπλαουγκράνα τη φετινή σεζόν ο Τσάβι είπε: «Δε φοβάμαι την πίεση, τη βίωσα ως παίκτης. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε τίτλους. Για να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να έχουμε δύο παίκτες σε κάθε θέση, θα υπάρχουν απουσίες και τραυματισμοί μέσα στη σεζόν».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ