Βρέθηκε λύση στο διοικητικό κομμάτι για ΟΦΑΜ-Κατεβαίνει κανονικά στο πρωτάθλημα

Petite Perle 300×250

Γιαν. Λαδουκάκης: «Βρήκαμε λύση, η ομάδα θα οργανωθεί και θα επανέλθει δυναμικά»

Προαναγγελία θετικών εξελίξεων στον ΟΦΑΜ με τον Γιάννη Λαδουκάκη που αποτελεί τη ψυχή της ομάδας , να υποστηρίζει πως βρέθηκε διοικητική λύση και πρόσθεσε πω η ομάδα θα οργανωθεί και θα επανέλθει δυναμικά.

Αμέσως μετά τη δήλωση του Δ.Σ. της ομάδας της Αγίας Μαρίνας, για αναστολή λειτουργείας σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησαν συζητήσεις με πρωτοβουλία και στελεχών της Δημοτικής Αρχής από την περιοχή του Τσαλικακίου για να βρεθεί λύση και το σωματείο να αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ.

Σε αυτή την προσπάθεια ο Δήμος Μαλεβιζίου θα είναι αρωγός και θα βοηθήσει προς κάθε κατεύθυνση ώστε το ιστορικό σωματείο του ΟΦΑΜ να αποκτήσει και πάλι την αίγλη αλλά και τη δυναμική του παρελθόντος, αν αναλογιστούμε πόσα μεγάλα ονόματα του Ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου φόρεσαν τη φανέλα του.

Σε δήλωσή του στο 𝐆𝐑𝐀𝐍𝐃𝐒𝐏𝐎𝐑𝐓, ο Γιάννης Λαδουκάκης, τόνισε: «μετά από συναντήσεις που έγιναν στο παρασκήνιο τις προηγούμενες ημέρες τόσο εγώ προσωπικά όσο και μαζί με τον κ. Σαμόλη, παιδικό μου φίλο και συνεργάτη όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα, καταφέραμε να βρούμε λύση.

Δεν είχαμε πει ακόμα τη τελευταία μας κουβέντα και για τον λόγο αυτό, δεν είχαμε μιλήσει δημόσια, πλέον όμως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε και να αποκαλύψουμε ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το νέο συμβούλιο της ομάδας, γιατί δεν μπορούσαμε να δεχτούμε ότι θα τεθεί σε αναστολή η αγαπημένη μας ομάδα. Έχουμε συμφωνήσει με δύο επιφανείς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή και θα αναλάβουν την προεδρία και την αντιπροεδρία, βγαίνοντας μπροστά να δώσουν λύση στο διοικητικό πρόβλημα.

Όλοι μαζί, σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή που έχει υποσχεθεί να βοηθήσει, αλλά και με άλλους επιχειρηματίες της περιοχής, θα στηρίξουμε την ομάδα, ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα, μία νέα αρχή, άκρως οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα πόστα».

Σε ερώτηση για τ' ονόματα των επιχειρηματιών που θα «βγουν» μπροστά, ο Γιάννης Λαδουκάκης, δεν θέλησε να τους κατονομάσει, ζητώντας μας υπομονή, καθώς τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν επισήμως, τονίζοντας πως: «Σημασία έχει ότι βρήκαμε λύση, η ομάδα θα οργανωθεί και θα επανέλθει δυναμικά».

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ