Μπραντ Πιτ: Δυσκολεύεται να βρει κοπέλα και του κανονίζουν ραντεβού οι φίλοι του

Petite Perle 300×250

Έξι χρόνια μετά τον χωρισμό του με την Αντζελίνα Τζολί, ο 58χρονος Μπραντ Πιτ φαίνεται πως είναι και πάλι έτοιμος να φτιάξει τη ζωή του.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, ο Μπραντ Πιτ δεν μπορεί να βρει κοπέλα και περιμένει τα κονέ των φίλων.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, ο πασίγνωστος ηθοποιός έχει αφήσει την ερωτική του ζωή στα χέρια των φίλων του.

Τα κονέ από… φίλους του

Τι κι αν είναι ένας από τους μεγαλύτερους γόηδες του Χόλιγουντ, τι κι αν φαντάζει παράλογο, ο «Mr. Smith» θέλει να βρει κοπέλα και δεν μπορεί.

Δεν είναι του γούστου του οι εφαρμογές γνωριμιών ούτε και είναι στη φάση που θα επισκεφτεί κάποιο μπαρ για να κάνει μόνος του κάποια νέα γνωριμία. Έτσι, στράφηκε στην παλιά, δοκιμασμένη «συνταγή» των κονέ.

«Οι φίλοι του του έχουν κανονίσει ραντεβού. Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να γνωρίσει κάποια γιατί δεν μπαίνει σε εφαρμογές γνωριμιών ούτε πηγαίνει σε μπαρ. Τίποτα σοβαρό δεν έχει βγει από αυτό ακόμη, αλλά μοιάζει πολύ πιο ανοιχτός στην ιδέα του να έχει κάποια σημαντική ξανά στη ζωή του, κάτι που είναι ένα μεγάλο βήμα. Το διαζύγιό του ήταν πολύ επίπονο, αλλά έχει επουλωθεί αρκετά και μοιάζει πραγματικά να είναι σε ένα καλύτερο μέρος», είπε πηγή που βρίσκεται κοντά στον Πιτ στο HollywoodLife.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ