Κολυβάς: Μεγάλο ενδιαφέρον για την επανίδρυση του Πολιτιστικού συλλόγου

Petite Perle 300×250

Συγκέντρωση κατοίκων πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες στον οικισμό του Κολυβά Γαζίου και πιο συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο του ναού του Αγίου Παντελεήμωνος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η επανίδρυση του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής και οι πληροφορίες λένε πως το παρών έδωσαν περίπου 50 άτομα που σε πρώτη φάση κατέβαλλαν ένα συμβολικό ποσό έκαστος για να αντιμετωπιστούν τα πρώτα έξοδα.

Συμφωνήθηκε να ανατεθεί στη δικηγόρο Ελευθερία Βιστάκη να τρέξει τις διαδικασίες για την έγκριση του καταστατικού, ενώ τα λογιστικά σε πρώτη φάση ανέλαβε ο Γιάννης Χατζάκης.

Όταν ολοκληρωθεί το καταστατικό θα γίνει η γενική συνέλευση για να εκλεγεί το διοικητικό συμβούλιο, που θα αναλάβει να προωθήσει τα θέματα που καίνε τους κατοίκους του οικισμού, όπως την κατασκευή δικτύων αποχέτευσης, ανάπλαση κεντρικών οδών, πρόσβαση προς το Γάζι, δημιουργία παιδικής χαράς.

Την παραμονή του Αγίου Παντελεήμονα οι κάτοικοι έδωσαν δυναμικό παρών και στήριξαν την εκδήλωση που οργάνωσε η ενορία για ενίσχυση του συσσίτιού που προσφέρει σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ