Σοκ στην Αίγινα: Νεκρή 20χρονη – Την βρήκε η μητέρα της απαγχονισμένη

Petite Perle 300×250

– Υποψίες για εγκληματική ενέργεια

Σοκ έχει προκαλέσει στην Αίγινα ο θάνατος μιας 20χρονης κοπέλας. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το saronicmagazine.gr η κοπέλα που ήταν κάτοικος του νησιού βρισκόταν μέχρι αργά στο εστιατόριο που εργαζόταν, απ' όπου και αποχώρησε πολύ νωρίς το πρωί. Στις 9:30, η μητέρα της την βρήκε απαγχονισμένη στην αυλή του σπιτιού που διέμεναν. Τις κραυγές της μητέρας άκουσαν γείτονες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο για βοήθεια ωστόσο ήταν αργά.

Μαρτυρίες από το εργασιακό της περιβάλλον αναφέρουν ότι μέχρι και την ώρα που σχόλασε ήταν ευδιάθετη και τίποτα δεν προμήνυε την τραγική εξέλιξη.

Η άτυχη κοπέλα δεν είχε αφήσει κάποιο σημείωμα ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υποψίες γεννά και η εξαφάνιση προσώπου του περιβάλλοντος της οικογένειας, με το οποίο η 20χρονη Μαρία φέρεται να είχε έντονες προστριβές το τελευταίο διάστημα.

Τα ερωτήματα είναι πολλά και οι Αρχές ερευνούν το περιστατικό εξονυχιστικά. Φως στο μυστήριο ίσως δείξει η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί εντός των προσεχών ημερών στον Πειραιά.

Το Σάββατο το βράδυ το καφέ-μπαρ που εργαζόταν η 20χρονη έμεινε κλειστό, σε ένδειξη πένθους μετά από απόφαση του ιδιοκτήτη.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ