Μια ηλιαχτίδα ζωής και αγάπη στα παιδιά με καρκίνο από τους LIONS

Petite Perle 300×250

Μια από τις πιο σημαντικές δράσεις του Θέματος 117Α Λεσχών Lions Νοτίου Ελλάδος & Νήσων για τη χρονιά 2021-2022 ήταν η δωρεά ενός Θερμικού Κυκλοποιητή πραγματικού χρόνου του οίκου BIORAD, αξίας 32.500 ευρώ προς το  εργαστήριο «Βιολογίας Αιματολογικών Νόσων και Καρκίνου στα Παιδιά»,  της κλινικής Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Πρόκειται για ένα ιατρικό  μηχάνημα που θα προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε θέματα έρευνας και θεραπείας του καρκίνου παιδικής ηλικίας..

Η παράδοση του μηχανήματος έγινε από τον αμέσως Προηγούμενο Κυβερνήτη Μιχάλη Κλεισαρχάκη στον Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής καθηγητή κ. Γεώργιο Κοχιαδάκη και στη Διευθύντρια του Εργαστηρίου και της Κλινικής Αιματολογίας- Ογκολογίας Παίδων καθηγήτρια  κ.Ευτυχία Στειακάκη, από την οποία λάβαμε την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή.   

Η επιστολή έχει ως εξής :

Με την παρούσα επιστολή, θέλουμε να σας εκφράσουμε τις πιο θερμές και ειλικρινείς μας ευχαριστίες, για την ευγενική και συγκινητική κίνησή σας να δωρίσετε έναν Θερμικό κυκλοποιητή της BIORAD για τις ανάγκες του Εργαστηρίου«Βιολογίας Αιματολογικών Νόσων και Καρκίνου στα Παιδιά» της Κλινικής Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων, της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η παράδοση –παραλαβή του μηχανήματος έγινε στις 7 Ιουνίου 2022.

Με την προσφορά σας αυτή βοηθήσατε να ενισχυθεί ακόμα μία φορά η συνεχής και άοκνη προσπάθεια του προσωπικού, γιατρών, νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού της Κλινικής, της Μονάδας Μεταμόσχευσης και του Εργαστηρίου μας, για την αντιμετώπιση παιδιών και εφήβων με σοβαρά αιματολογικά και νεοπλασματικά   νοσήματα,   προσφέροντας ελπίδα και χαμόγελο στο αύριο του τόπου μας.

Σας ευχόμαστε να έχετε πάντα υγεία και σας συγχαίρουμε για τις σημαντικές δράσεις σας και για την ευαισθησία που δείχνετε στα κοινωνικά θέματα και κυρίως στα θέματα που αφορούν παιδιά με καρκίνο.

Ελπίζουμε και στο μέλλον να σας έχουμε συμπαραστάτες και συνοδοιπόρους στο δύσκολο έργο μας.

Με εκτίμηση

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ