Περιστέρι: Θανατική ποινή για τον δολοφόνο ζητά ο πατέρας της 17χρονης Νικολέττας

Petite Perle 300×250

Συντετριμμένη η οικογένεια της ανήλικης που βρήκε φρικτό θάνατο – «Θέλω να κλάψουν οι δικοί του, όπως εμείς σήμερα».

Την παραδειγματική τιμωρία του δολοφόνου της κόρης του ζητά ο πατέρας της 17χρονης Νικολέττας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Την ίδια ώρα, η μικρότερη αδέλφη της, που την βρήκε νεκρή, είναι συντετριμμένη και δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν θα την ξαναδεί.

«Το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω, αλλά για αυτόν που της το έκανε αυτό θέλω τη θανατική ποινή. Θέλω να κλάψουν οι δικοί του, όπως κλαίμε εμείς σήμερα», είπε στο star.gr.

Ο ίδιος είναι πεπεισμένος πως δράστης της δολοφονίας της κόρης του είναι ο Πακιστανός σύντροφός της, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από την αστυνομία.

«Είχε κλειδιά από το σπίτι, επομένως αφού δε βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και η μητέρα και η αδελφή της δεν ήταν σπίτι, πιστεύω ότι αυτός το έκανε και όταν βρεθεί θα αντιμετωπιστεί όπως ορίζει ο νόμος», συνέχισε ο πατέρας της 17χρονης.

«Μου έλεγε πως περνάει καλά και είναι χαρούμενη»

Μιλώντας στο protothema.gr, ο πατέρας της 17χρονης εξηγεί πως δεν είχε αντιληφθεί ότι η κόρη του ζούσε έναν «εφιάλτη» δίπλα στον συντροφό της, αλλά τονίζει πως είχε από την αρχή ενστάσεις για τη συγκεκριμένη σχέση.

«Εγώ μια φορά τον είχα δει αυτόν. Δεν μου είχε αφήσει κάποια εντύπωση, γιατί έτσι και αλλιώς της είχα πει να ξεκόψει. Και από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και από αυτή τη ράτσα γενικά», λέει ο κ. Καρολίδης.

Παράλληλα, σημειώνει πως το τελευταίο διάστημα, κάθε φορά που επικοινωνούσε τηλεφωνικά με το παιδί του την άκουγε χαρούμενη.

«Πριν μια εβδομάδα είχαμε μιλήσει. Δεν μιλάμε συνέχεια γιατί μένω μακριά αλλά δεν μου είχε πει κάτι ούτε είχα καταλάβει κάτι. Εμένα μου έλεγε πως περνάει καλά και είναι χαρούμενη. Η μάνα της που τη ζει καθημερινά θα ξέρει καλύτερα τι έκρυβε το παιδί».

Ο ίδιος περιμένει τη σύλληψη του δολοφόνου της 17χρονης κόρης του, ώστε να νιώσει μια δικαίωση. Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχει ενημερωθεί από την αστυνομία σχετικά με την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό του 30χρονου δράστη.

Πιθανόν να παραδοθεί εντός της ημέρας ο Πακιστανός

Την ίδια ώρα ο Πακιστανός φέρεται να κρύβεται εντός Αττικής και συγκεκριμένα στα βόρεια προάστια.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του protothema.gr, προσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον του αλλοδαπού, τονίζουν πως σήμερα θα παραδοθεί βάζοντας τέλος στο θρίλερ της υπόθεσης.

Ο νεαρός φυγάς, σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» του protothema.gr, θα υποστηρίξει πως είχε ένα άγριο επεισόδιο με το 17χρονο κορίτσι και ευρισκόμενος εν βρασμώ ψυχής το έπνιξε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί ολα τα πράγματα του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άτομα απο το συγγενικό και φιλικό του περιβάλλον, τον φυγάδευσαν στα βόρεια προάστια προετοιμάζοντας το έδαφος για την παράδοση του στις διωκτικές αρχές.

Σοκαρισμένος από την δολοφονία της 17χρονης κόρης του στο Περιστέρι είναι ο πατέρας της Νικολέττας, ο οποίος μετέφερε όσα του είπε η άλλη κόρη του.

Ροή ειδήσεων - ΡΟΗ

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ