Βοιωτία: Βρήκε η ΕΛΑΣ 2.225 δενδρύλλια κάνναβης με 2,5 μέτρα ύψος σε απόκρημνη πλαγιά

by MANOS FARSARAKHS

Τελευταία Ενημέρωση:

Τις ορειβατικές τους ικανότητες επιστράτευσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας για να φτάσουν ως την τεράστια χασισοφυτεία που εντόπισαν κρυμμένη σε μια εξαιρετικά δυσπρόσιτη απόκρημνη πλαγιά μιας χαράδρας με μεγάλη κλίση στην δασική περιοχή της κοινότητας Κλειδί του Δήμου Τανάγρας στην Βοιωτία!

Γι’ αυτό, άλλωστε, η οργανωμένη επιχείρηση έγινε με τη συνδρομή της Ε.Κ.Α.Μ. τις μεταμεσονύχτιες ώρες της Τρίτης, ώστε να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω ένας αλλοδαπός που καλλιεργούσε τα συνολικά 2.225 δενδρύλλια κάνναβης, εκ των οποίων τα 900 ύψους 0,50 ως 2,50 μέτρων! Η φυτεία ήταν απλωμένη σε ειδικά διαμορφωμένα πεζούλια που περικλείονταν από πυκνή βλάστηση η οποία τους παρείχε φυσική κάλυψη.

Boiwtia-xasisofyteia7
Boiwtia-xasisofyteia2

Μάλιστα, για το πότισμά της ο δράστης, ο οποίος βρίσκεται παράνομα στη χώρα, είχε εγκαταστήσει πλαστικά βαρέλια και λάστιχα, τα οποία αντλούσαν νερό από το κανάλι του Μόρνου! Στον χώρο της φυτείας κατασχέθηκαν πλήθος βαρέλια και λάστιχα ποτίσματος, γεωργικά εργαλεία, μπουκάλια, γάντια εργασίας και άλλα αντικείμενα, ενώ στην κατοχή του αλλοδαπού κατασχέθηκαν τρία κινητά.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς αναζητούνται και τρεις συνεργοί του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων δεν είναι ακόμη γνωστά. Προς το παρόν, ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με κατηγορίες για καλλιέργεια ναρκωτικών κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Boiwtia-xasisofyteia3

Related Articles